نوشته شده توسط : newmiiind

چه شرطی هایی برای ازدواج بگذاریم؟ شرایط ازدواج موضوعی است که تقریبا برای همه افراد مشترک است. در واقع زمانی که یک فرد این ملاک‌ها را دارا باشد؛ می‌گویند که او آماده ازدواج و شروع یک زندگی مشترک است. ملاک هایی که افراد برای ازدواج دارند؛ متفاوت از شرایط ازدواج هستند. در واقع افراد باید این دو را از یکدیگر تفکیک کنند تا بتوانند یک اتخاب درست و منطقی داشته باشند. فراموش نکنید که ازدواج بدون این شروط نیز امکانپذیر است. اما امکان شکست این ازدواج زیاد خواهد شد. از این رو بهتر است این شرایط را شناخته و به درستی در مورد آنها تصمیم گیری کند. در این زمینه بهتر است از یک مشاوره ازدواج نیز کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط ازدواج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

شرایط ازدواج

شرایط ازدواج باید با ملاک‌های افراد برای ازدواج همسو و هم جهت بوده و اشتراکاتی داشته باشد. چرا که بدون این شرایط، احتمالا یکی از طرفین برای ازدواج آماده نبوده و نباید انتظار زیادی از موفقیت این ازدواج داشت. منطقی و قابل اجرا بودن این شرایط نیز مهم است. گاهی برخی از افراد شرایط بسیار سختی برای طرف مقابل خود می‌گذارند که حتی خودشان هم قادر به انجام آنها نیستند. در ادامه بیشتر در مورد این شرایط صحبت خواهیم کرد. برای اطلاع از راه های داشتن یک ازدواج موفق کلیک نمایید.

چه شرط هایی برای ازدواج بگذاریم

 

وقتی صحبت از شرایط ازدواج می‌شود؛ همه افراد ناخودآگاه مسائل مالی را به یاد می‌آورند. در صورتی که بعد از ازدواج متوجه خواهید شد که مسائلی اهمیت پیدا می‌کنند که فکرش را هم نخواهید کرد. در این قسمت به توضیح برخی از شرایط اساسی و مهم اشاره خواهیم کرد. برای آشنایی بیشتر با مفهوم روانشناسی ازدواج کلیک نمایید.

سلامت جسمی و روانی

یکی از اصلی ترین شرایط ازدواج ، برخورداری از سلامت جسمانی و روانی است. برخی از بیماری ها قابل درمان بوده و احتمالا خلل جدی در فرایند زندگی شما ایجاد نخواهند کرد. اما گاهی مجبور می‌شوید که بهترین سالهای زندگی خود را با یک فرد بیمار گذرانده و تمام انرژی خود را صرف او کنید. به همین دلیل باید پیش از ازدواج به این موضوع فکر کرده و خود را برای آن آماده کنید.

تناسب فرهنگی میان خانواده ها | شرایط ازدواج

سنخیت و تناسب فرهنگی میان خانواده ها نیز اهمیت دارد. گاهی برخی از زوجین اصلا به این موضوع توجه نکرده و بعد از ازدواج دچار مشکل خواهند شد. مسائل فرهنگی در آداب و رسوم و یا حتی طرز برخورد افراد نیز نقش دارد. برای اطلاع از انواع انگیزه ازدواج کلیک نمایید.

سابقه خانوادگی

منظور از سابقه خانوادگی در شرایط ازدواج، اعتیاد و طلاق است. شاید تصور کنید که حتی با وجود این مسائل در خانواده طرف مقابل، تاثیری در زندگی شما نخواهد داشت. اما باید بگوییم که سخت در اشتباه هستید. این موارد حتی به شکل غیرمستقیم می‌توانند تاثیرگذار بوده رفتارهای افراد را تغییر می‌دهند.

میزان تحصیلات و تناسب سواد | شرایط ازدواج

قطعا تحصیلات باعث خوشبختی نمی‌شود. اما زمانی که میزان تحصیلات افراد تفاوت زیادی با یکدیگر داشته باشد؛ افراد از نظر فرهنگی دچار مشکل شده و اختلافاتی بروز می‌کند. در واقع این فاصله در زندگی مشترک می‌تواند خود را به وضوح نشان دهد.

موضوعات اعتقادی

یکی دیگر از شرایط ازدواج که حتما باید به آن توجه داشت؛ موضوعات اعتقادی است. به همین دلیل باید به طور جدی با طرف مقابل در این مورد صحبت کرده و از همان ابتدا جلوی بروز مسائلی را گرفت.

سطح درآمد افراد | شرایط ازدواج

علاوه بر اینکه باید به اختلاف طبقاتی میان خانواده ها توجه داشته باشید؛ بهتر است نحوه پول خرج کردن طرف مقابل را نیز در نظر بگیرید. اگر همسر شما خسیس و یا بیش از حد ولخرج باشد؛ قطعا به مشکل برخواهید خورد.  مسائلی و سطح توقعات، یکی از اصلی ترین دلایل طلاق است.

مکان زندگی

زوجین پیش از ازدواج باید در مورد محل زندگی خود به توافق برسند. هر دو طرف باید در این مورد راضی بوده و شرایط لازم را داشته باشند. نزدیکی به خانواده ها، محل کار، دسترسی محلی و… همگی از مواردی هستند که باید در انتخاب محل زندگی به آنها توجه داشته باشید.

اطلاع از ازدواج قبلی | شرایط ازدواج

مطلع شدن از ازدواج های قبلی طرف مقابل نیز از دیگر شرایط ازدواج است که می‌تواند تعیین کننده باشد. فراموش نکنید که ازدواج با یک فرد مطلقه اصلا اشکالی ندارد. اما باید از علت طلاق او اطمینان حاصل کنید. چرا که ممکن است در زندگی خود نیز دقیقا به همان مشکل بربخورید.

اختلاف سن

امروزه بسیاری از افراد، با کسانی که از خودشان بسیار بزرگ تر و یا کوچک تر هستند؛ ازدواج می‌کنند. شاید در ابتدا تصور کنید که این موضوع مهم نبوده و می‌توانید از آن چشم پوشی کنید. اما بعد از مدتی متوجه خواهید شد که روحیات بسیار متفاوتی داشته و یکدیگر را درک نمی‌کنید. به همین دلیل سن می‌تواند تعیین کننده بسیاری از مسائل در زندگی مشترک باشد.

خانواده مهم است

برخی می‌گویند که خانواده طرف مقابل مهم نیست و من می‌خواهم با خود او زندگی کنم. در صورتی که خانواده یکی از مهم ترین معیارها در ازدواج محسوب می‌شود. طرف مقابل شما در آن خانواده رشد کرده است و روحیات و رفتارهای او نیز ترکیبی از آنهاست. از این رو نباید از کنار مشکلات خانوادگی به سادگی گذشت. بهتر است طرف مقابل را به خوبی زیر نظر گرفته و ببینید که چقدر تحت تاثیر خانواده اش است. برای اطلاع از نقش خانواده در ازدواج کلیک کنید.

شرایطی که قابل مذاکره نیستند

برخی از شرایط ازدواج مانند وضعیت مالی و یا مکان زندگی، قابل مذاکره هستند و می‌توان بر سر آنها به توافق رسید. اما موضوعاتی مانند ابتلا به اختلالات روانی و یا اعتیاد، اصلا قابل بحث نیستند و بهتر است از همان ابتدا تکلیف خود را در موردشان روشن کنید. اینکه تصور کنید این مسائل بعد از ازدواج برطرف می‌شوند؛ بسیار ساده انگارانه است. بلکه باید از همان ابتدا موضع خود را در مورد آنها مشخص کنید. برای آشنایی بیشتر با معیارهای ازدواج کلیک نمایید.

از کجا متوجه شویم که شرایط ازدواج را داریم؟

 

برخورداری از شرایط ازدواج ، چه در دختران و چه در پسران با نشانه هایی همراه است که باید پیش از اقدام جدی برای ازدواج به آنها دقت کنند. این نشانه ها شامل موارد زیر هستند.

  • برخورداری از استقلال مالی
  • آمادگی خانواده برای پذیرش همسر شما
  • آماده بودن از نظر اجتماعی
  • آمادگی جسمانی
  • قدرت و روحیه پذیرش را برای رویارویی با مشکلات دارید
  • به اندازه کافی در مجردی خوش گذرانده اید

سخن پایانی

می‌توان گفت که برخورداری از شرایط ازدواج ، تقریبا برای همه افراد یکسان است. تنها باید آنها را شناخت و در هنگام ازدواج به خوبی بررسی کرد. به هیچ عنوان از کنار این مسائل به سادگی رد نشوید و یا آنها را به بعد از ازدواج موکول نکنید. در این مورد حتما با خانواده و یک متخصص نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه شرایط ازدواج می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: چه شرط هایی برای ازدواج بگذاریم



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید می‌تواند چالش سختی برای شما باشد. همه ما از ازدواج به دنبال یک رابطه عاطفی امن هستیم. اینکه کسی را دوست داشته باشیم و دوستمان بدارند از نیازهای اولیه ما است. اما ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید کمی متفاوت‌تر از این دیدگاه خواهد بود. این افراد دوست دارند بیشتر اوقاتشان را تنها باشند و خیلی احساساتشان را به دیگران نشان نمی‌دهند. به همین خاطر طلاق‌های عاطفی، آسیب‌های روحی شریک زندگی یا حتی خیانت مشکلاتی هستند که در ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید زیاد اتفاق می‌افتند. اما هیچ‌کدام از این‌ها به معنای آن نیست که شخصیت اسکیزوئید حق زندگی‌کردن و خانواده تشکیل‌دادن ندارد یا زندگی او قرار است صددرصد با شکست مواجه بشود. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا بیشتر راجع به این موضوع صحبت کنیم.

برای دریافت مشاوره در زمینه زندگی با شخصیت اسکیزوئید می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید

داستان واقعی:

“مینا همان‌طور که روی صندلی مراجع نشسته بود و اشک می‌ریخت از این حرف می‌زد که دیگر کارد به استخوانش رسیده است. تحمل رفتارهای شوهرش برای او غیرممکن شده بود. از اول هم دوستانش می‌گفتند که مجید عجیب‌وغریب است اما او فکر می‌کرد مجید آدم ساکت و سربه‌زیری است که همیشه سرش توی کتاب‌ها بوده؛ می‌گفت راستش را بخواهی خودم هم در دوره نامزدی به خاطر سردی رفتار مجید چند بار شک کرده بودم که نکند مجید اصلاً دوستم ندارد! اما همه می‌گفتند این مشکلات بعد از ازدواج حل می‌شوند. مادرم می‌گفت خطبه عقد را که بخوانند مهر زن به دل شوهرش می‌افتد! مینا با گریه ادامه داد که همین حرف‌ها باعث شده با مجید ازدواج کند و بعد هم به امید درست‌شدن شرایط صاحب فرزند شوند. اما حالا مجید حتی با پسرشان هم رابطه خوبی ندارد و رفتارهای سردش باعث پرخاشگری و بدرفتاری در پسرشان شده است.”

آنچه خواندید نمونه‌ای از مشکلاتی است که اطرافیان شخصیت اسکیزوئید را درگیر می‌کند. زندگی با این افراد به دلیل بی‌توجهی که به اطرافیانشان دارند بسیار سخت خواهد بود. علاوه بر نیازهای روحی ما به اینکه مورد محبت قرار بگیریم، حتماً به تجربه متوجه این شده‌اید که هیچ‌چیز بدتر از بی‌تفاوتی نیست. و این درست همان حالتی است که شما از شخصیت اسکیزوئید می‌بینید. این افراد هیجان خاصی را در ارتباط‌هایشان به شما نشان نمی‌دهند؛ یا حتی می‌توانیم بگوییم خیلی با شما وارد ارتباط نمی‌شوند. به همین خاطر شما بیش از هر چیز از احساس بی‌تفاوتی و خنثی بودن آنها آسیب خواهید دید. درست مثل داستان مینا و مجید اگر از این ازدواج صاحب فرزندی بشوید، فرزند شما هم آسیب‌های روحی بسیاری را تجربه خواهد کرد.

برای آشنایی کامل با راه های تشخیص اختلال شخصیت اسکیزوئید کلیک کنید.

چطور وارد زندگی با شخصیت اسکیزوئید نشویم؟

وقتی صحبت از ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید به میان می‌آید اول باید ببینیم نشانه‌های شخصیت اسکیزوئید چیست. در واقع می‌خواهیم بدانیم که چطور یا از کجا بفهمیم که یک نفر اسکیزوئید است و یا مشکل دیگری دارد. برای جواب این سؤال باید به چند نکته دقت کنید که باهم آنها را بررسی خواهیم کرد.

به نشانه ها توجه کنید

اولین چیزی که باید به آن دقت داشته باشید نشانه‌هایی هستند که در رفتار طرف مقابلتان می‌بینید. شخصیت‌های اسکیزوئید معمولاً خلق‌وخوی خاصی دارند که به‌خوبی در رفتارهایشان قابل‌مشاهده است. ممکن است او بتواند برای مدت کوتاهی حفظ ظاهر کند اما نمی‌تواند برای مدت طولانی به این کار ادامه بدهد. نشانه‌هایی که باید بیش از همه به آنها توجه کنید عبارتند از:

  • محدود بودن روابط اجتماعی یا نداشتن ارتباط اجتماعی قابل‌ملاحظه
  • نداشتن دوستان صمیمی
  • از عمیق‌شدن روابط خودداری می‌کنند و ترجیح می‌دهند تعاملات خود را سطحی نگه دارند.
  • از بودن در جمع‌های شلوغ خودداری می‌کنند و ترجیح می‌دهند تنها باشند.
  • ابراز هیجان‌ها و احساسات برای آنها کار سختی است و معمولاً از احساسشان با شما صحبت نمی‌کنند.
  • احساسات شما نیز خیلی موردتوجه قرار نمی‌گیرد و همدلی از طرف مقابل نمی‌گیرید.
  • در محیط کار یا تحصیل نیز همیشه تنها هستند و علاقه‌ای به مشارکت در کارهای گروهی ندارند.

مشاوره‌های پیش از ازدواج یا مشاوره خانواده

نشانه‌هایی که برای شخصیت اسکیزوئید آوردیم ممکن است در بسیاری از اختلالات دیگر هم وجود داشته باشند. مثلاً یک فرد خجالتی یا با اعتمادبه‌نفس پایین هم از اینکه در جمع‌ها و مهمانی‌های شلوغ حضور داشته باشد خجالت می‌کشد. به همین خاطر شما نمی‌توانید صرفاً بر اساس نشانه‌ها قضاوت کنید که یک نفر درگیر اسکیزوئید هست یا خیر.

تشخیص این اختلال فقط باید توسط مشاور متخصص صورت بگیرد. به همین خاطر توصیه می‌کنیم اگر در مرحله آشنایی هستید حتماً مشاوره‌های پیش‌از ازدواج را در برنامه خود قرار بدهید. یا اگر زندگی خود را شروع کرده‌اید و حالا احساس می‌کنید همسرتان ویژگی‌های رفتاری خاصی را نشان می‌دهد با یک مشاور خانواده در این زمینه گفت‌وگو کنید.

برای دریافت خدمات مشاوره ازدواج کلیک کنید.

با شخصیت‌های اسکیزوئید ازدواج بکنیم یا خیر؟

بسیاری از کسانی که این مطلب را می‌خوانند یا به مراکز مشاوره مراجعه می‌کنند می‌خواهند بدانند که بالاخره می‌توانند با شخصیت اسکیزوئید ازدواج بکنند یا خیر؛ خیلی‌های دیگر مثل داستان مینا که باهم بررسی کردیم پس از مدتی خسته شده و سؤال می‌کنند که آیا ادامه‌دادن زندگی با این شخصیت‌ها به صلاحشان هست یا خیر؟

واقعیت این است که هیچ‌کس به‌غیراز خودتان نمی‌تواند به این سؤال پاسخ بدهد. تنها کسی که اجازه دارد برای زندگی شما تصمیم بگیرد و علاوه بر این تمام جوانب زندگی شما را می‌شناسد فقط خودتان هستید. اما می‌توانیم اطلاعاتی را راجع به این ازدواج در اختیارتان بگذاریم که به شما در تصمیم‌گیری کمک می‌کنند. بعضی از نکاتی که بهتر است به آنها توجه داشته باشید را می‌توانیم در این چند مورد خلاصه کنیم:

  • شخصیت‌های اسکیزوئید به میل شما و به خاطر شما تغییر نمی‌کنند. هرگز به فکر این نباشید که بعد از ازدواج یا در آینده آنها را عوض خواهید کرد.
  • درمان شخصیت اسکیزوئید غیرممکن نیست اما به معنای تغییرات صددرصدی هم نیست. این افراد تنها درصورتی‌که خودشان بخواهند و با درمانگر همکاری کنند می‌توانند بعضی از رفتارهای نامناسب را کنار گذاشته و تا حدودی تغییر کنند اما این به معنای عوض‌شدن کامل شخصیت آنها نیست.
  • اگر با شخصیت اسکیزوئید ازدواج می‌کنید نباید انتظار یک رابطه خیلی رمانتیک و پر از احساس را داشته باشید. زیرا بیان احساسات یا حتی فهمیدن احساس دیگران برای این شخصیت‌ها مشکل است.
  • شخصیت‌های اسکیزوئید علاقه چندانی به حضور در جمع ندارند پس اگر شخصیت برون‌گرا و اجتماعی هستید یا خانواده پرجمعیتی دارید احتمالاً برای مهمانی‌ها و ارتباط‌های اجتماعی‌تان با او به مشکل خواهید خورد.

راهکارهایی برای زندگی در کنار شخصیت اسکیزوئید

به هر دلیلی که تصمیم گرفته‌اید با شخصیت اسکیزوئید زندگی کنید ما خبر خوبی برایتان داریم. زندگی با این افراد شاید سخت باشد اما غیرممکن نیست. اگر شما برخی از اصول را بدانید و در ارتباط خود با این شخصیت‌ها به کار ببرید می‌توانید رابطه سالمی را تجربه کنید.

دانش خود را افزایش بدهید

اولین قدم این است که شما اطلاعات خودتان راجع به اسکیزوئید را بالاتر ببرید. وقتی ما نمی‌دانیم با چه چیزی روبه‌رو هستیم احتمال آسیب‌دیدن هم بالا می‌رود. اما وقتی شما همه جنبه‌های دشمن مقابلتان را می‌شناسید طبیعتاً مبارزه‌کردن با آن راحت‌تر خواهد بود. پس تا جایی که می‌توانید با کمک‌گرفتن از متخصصین یا مطالعه‌کردن منابع معتبر دامنه اطلاعات خود را افزایش بدهید. این کار باعث می‌شود شما حال و هوای ذهنی طرف مقابل را به‌خوبی درک کنید و حتی قدرت پیش‌بینی رفتارش را پیدا کنید.

پذیرش داشته باشید

اولین واکنش بسیاری از ما در ارتباطمان با دیگری این است که از او می‌خواهیم تغییر کند. بیشتر ما همیشه فکر می‌کنیم مشکل از طرف مقابل است پس او باید رفتارش را عوض کند. اگر چنین نگاهی به شخصیت اسکیزوئید داشته باشید باید بگوییم که رابطه‌تان را وارد بحران سنگینی خواهید کرد. در ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید همیشه به خاطر داشته باشید که این افراد هرگز عوض نمی‌شوند. قرار نیست شخصیت اسکیزوئید خودش را بر اساس میل و خواسته شما عوض کند. بلکه این شما هستید که باید بپذیرید طرف مقابلتان چنین ویژگی دارد و می‌بایست همیشه خودتان را با آن منطبق کنید.

علاقه‌مندی‌هایش را بشناسید

شخصیت‌های اسکیزوئید از مطالعه‌کردن، قدم‌زدن، تماشای فیلم و فعالیت‌هایی از این دست لذت می‌برند. پس اگر به دنبال راهی برای ارتباط برقرارکردن با آنها هستید ایجاد فضاهای رمانتیک و احساسی اصلاً به کارتان نخواهد آمد. زیرا همان‌طور که گفتیم این شخصیت‌ها اصلاً از ابراز هیجان آن هم به شکل شدید خوششان نمی‌آید. برای ارتباط با آنها سعی کنید از همین راهی استفاده کنید که علاقه‌مندی آنهاست. برای مثال با آنها فیلم ببینید یا راجع به یک کتاب صحبت کنید. این موضوعات به این خاطر که جزء علاقه‌مندی آنهاست باعث می‌شود تا با علاقه بیشتری راجع به آن تعامل داشته باشند.

زندگی با شخصیت اسکیزوئید و اهمیت مشاوره

مشاوره و روان‌درمانی یکی از مهم‌ترین نکاتی است که در ارتباطتان با شخصیت اسکیزوئید باید در نظر بگیرید. همان‌طور که گفتیم تشخیص و درمان این وضعیت تنها توسط روان‌شناس متخصص صورت می‌گیرد. پس طرف مقابل شما می‌بایست به طور منظم جلساتی را با درمانگر داشته باشد.

علاوه بر خود فرد، شما و سایر اطرافیان هم می‌بایست از جلسات خانواده‌درمانی استفاده کنید. با استفاده از این روش اولاً شما راهکارهای ارتباط با شخصیت اسکیزوئید را یاد می‌گیرید و در نتیجه بهتر می‌توانید ارتباط برقرار کنید. ثانیاً فشارهای روانی و ناکامی‌هایی که ارتباط با شخصیت اسکیزوئید برایتان ایجاد کرده را در یک فضای امن و کاملاً تخصصی تخلیه می‌کنید و این موضوع به شما کمک خواهد کرد که از سلامت روانتان مراقبت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه زندگی با شخصیت اسکیزوئید می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

آیا فرزند کسانی که شخصیت اسکیزوئید دارند هم به این بیماری مبتلا می‌شوند؟

اختلالات شخصیت به‌طورکلی تحت‌تأثیر ژنتیک هستند. این به معنای آن است که وقتی پدر یا مادر یک بچه درگیر این بیماری است ریسک ابتلای فرزند نیز بالاتر خواهد بود. اما نمی‌توانیم به طور قطعی بگوییم که فرزند این افراد درگیر بیماری می‌شود یا خیر.

 

منبع: ازدواج و زندگی با شخصیت اسکیزوئید چطور پیش می رود؟



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دستگاه تولید مثل مردان مجموعه ای از ارگان هاست که از دو بخش داخلی و خارجی تشکیل شده همگی آنها نقش مهم و اساسی در سلامت مردان دارند. در واقع همانطور که از نام این دستگاه هم مشخص است؛ وظیفه اصلی آن تولید مثل و فعالیت جنسی است. اما کارکرد درست آن بر بخش های دیگر بدن نیز تاثیر می‌گذارد. در دوران بلوغ این دستگاه است که منجر به بروز صفات ثانویه در پسران شده و رشد جنسی آن‌ها را کامل می‌کند. همچنین برای فرزندآوری نیاز به اسپرم هست که این دستگاه آن را تولید کرده و به تخمک می‌رساند. در ادامه بیشتر در مورد نقش این دستگاه در فرایند باروری و حتی برقراری رابطه جنسی توضیح خواهیم داد. در این زمینه افراد از متخصصین می‌توانند کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره جنسی کمک کنیم.

برای دریافت مشاوره در زمینه دستگاه تولید مثل مردان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

دستگاه تولید مثل مردان چگونه است؟

 

یکی از موضوعاتی که هم در مورد مردان و هم زنان حائز اهمیت است؛ شناخت دستگاه تولید مثل و به طور کلی بدن شان است. در واقع زمانی که افراد در این زمینه اطلاعات درست و کاملی کسب نمایند؛ می‌توانند سلامت جسمانی خود را تضمین کرده و از بروز بسیاری از مشکلات جلوگیری کنند. البته که کسب اطلاعاتی در این زمینه نیازمند مطالعه و حتی مشورت کردن با متخصصین مختلف است. اما به طور کلی پیشنهاد می‌شود که همه افراد هم در مورد دستگاه تولید مثل مردان هم دستگاه تولید مثل زنان اطلاعاتی کسب کرده از آنها استفاده نمایند. برای آشنایی با دستگاه تناسلی زنان کلیک نمایید.

عملکردهای دستگاه تولید مثل مردان

در ابتدا به توضیح این موضوع می‌پردازیم که وظایف اصلی دستگاه تولید مثل مردان چیست. سپس هریک از اجزای داخلی و خارجی را به تفصیل بررسی خواهیم کرد. وظایف این دستگاه شامل موارد زیر می‌شود.

  • انزال اسپرم ها در دستگاه تناسلی زنان در حین رابطه جنسی
  • ترشح و تولید هورمون های جنسی مردانه
  • تولید، حمل، تغذیه و نگهداری از اسپرم و مایع منی
  • تحریک یا تنظیم سلول ها و اندام های مختلف به وسیله هورمون ها

هورمون های اصلی در دستگاه تولید مثل مردان

برخی از هورمون های اصلی که در عملکرد دستگاه تولید مثل مردان درگیر هستند؛ شامل موارد زیر می‌باشند.

هورمون تحریک کننده فولیکول: این هورمون برای تولید اسپرم ضروری است.

 لوتئین: این هورمون برای تولید تستوسترون ضروری بوده و برای شروع فعالیت هورمون تحریک کننده فولیکول نیز ضروری می‌باشد.

تستوسترون: این هورمون تحریک کننده ترشح هورمون فولیکول و لوتئین است که از غده هیپوفیز در مغز ترشح می‌شود. اما تاثیر مستقیم بر عملکرد این دستگاه دارد.

دستگاه تولید مثل خارجی مردان

همانطور که گفته شد؛ دستگاه تولید مثل مردان از دو بخش خارجی و داخلی تشکیل شده است. منظور از قسمت خارجی آن، بخشی که قابل مشاهده بوده و بیشتر در برقراری رابطه جنسی کاربرد دارد. اما بخش داخلی آن درون بدن بوده و درون شکم و در قسمت پایینی کمر مردان قرار دارد.

آلت تناسلی

آلت تناسلی اصلی ترین بخش دستگاه تولید مثل مردان است که برای برقراری رابطه جنسی و ادرار کردن ضروری می‌باشد. این قسمت از بدن سه بخش دارد. قسمت ریشه که به شکم متصل است. بدن یا شافت که انتهای آلت می‌باشد و غده ها که به سر آلت گفته می‌شود. این قسمت با یک لایه پوست پوشانده شده است که با ختنه برداشته می‌شود.

کیسه بیضه و بیضه ها

بیضه ها در قسمت پشتی آلت هستند که با یک لایه پوست پوشانده می‌شوند که همان کیسه بیضه است. در این قسمت از بیضه های نگهداری می‌شود و به دلیل دمای مورد نیاز اسپرم هاست که در خارج از بدن قرار می‌گیرند. این قسمت بیشتر عملکرد محافظتی دارد. برای اطلاع از علت درد بیضه بعد از رابطه جنسی کلیک نمایید.

اپیدیدیم

اپیدیدیم یک لوله طویل و بلند است که در پشت هر بیضه قرار گرفته و آنها را به مجرای دفران متصل می‌کند. این لوله ها وظیفه ذخیره و حمل اسپرم ها را برعهده دارند.

قسمت داخلی دستگاه  تولید مثل مردان

اما بخشی از دستگاه تولید مثل مردان که در داخل شکم قرار گرفته است نیز شامل موارد زیر می‌شود.

مجرای دفران: یک لوله عضلانی و طولانی که از اپیدیدیم به حفره لگن می‌رود.

وزیکول های منی: اندام های کیسه مانندی هستند که به مجرای دفران متصل می‌شوند.

غده پروستات: ارگانی کوچک است در زیر مثانه و جلوی روده بزرگ قرار می‌گیرد. مایعات این بخش به انزال و تغذیه اسپرم کمک می‌کنند.

غدد لوبورورتال: اندامی کوچک است در طرفین مجرای ادرار قرار گرفته و مایعاتی که ترشح می‌کند مستقیما وارد مجاری ادرار می‌شود.

بیماری های مرتبط با دستگاه تولید مثل مردان

 

هر کدام از این اندام ها چه در داخل بدن و چه در خارج ممکن است به دلایل مختلفی دچار مشکل شوند که این موضوع به طور کلی عملکرد دستگاه تولید مثل مردان را دچار اختلال می‌کند. در این قسمت به صورت مختصر به شرح این بیماری های خواهیم پرداخت.

⭕هیپوگنادیسم: با ابتلا به هیپوگنادیسم، بدن مردان به اندازه کافی تستوسترون ترشح نمی‌کند.

⭕بیماری پروستات: ابتلا به سرطان پروستات در مردان بسیار شایع است که در این حالت وضعیت دفع ادرار نیز در آنها تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

⭕بروز مشکلاتی در بیضه ها: سلول های بیضه نیز ممکن است سرطانی شده و یا خود بیضه ها دچار پیچ خوردگی شوند.

⭕اپیدیدیمیت: در صورتی که اندام اپیدیدیم ملتهب یا آلوده شود؛ این بیماری ایجاد می‌شود.

⭕واریکوسل: به اتساع و التهاب رگ های بالای بیضه واریکوسل می‌گویند که در بیشتر موارد بی ضرر و خوش خیم است.

⭕هیدروسل: افزایش مایعات اطراف بیضه منجر به بروز هیدروسل می‌شود.

⭕ارکیت: التهاب یک یا هر دو بیضه ارکیت است که در اثر ابتلا به عفونت یا اوریون ایجاد می‌شود.

⭕فتق کشاله ران: زمانی که روده ها به شکل غیرعادی باز شده و یا ضعیف می‌شوند؛ فتق کشاله ران اتفاق می‌افتد.

⭕ابتلا به عفونت: باکتری، قارچ و ویروس های مختلف منجر به ایجاد عفونت در دستگاه تولید مثل مردان شده و مشکلات مختلفی را ایجاد می‌کنند.

⭕میکروپنیس: زمانی که آلت تناسلی مرد به صورت مادرزادی کوچک باشد؛ به آن میکروپنیس گفته می‌شود.

⭕فیموز: تنگی پوست ختنه فیموز است که معمولا در نوزدان و پسران جوان شایع است.

⭕پارافیموز: زمانی که پوست آلت تناسلی پسران ختنه نشود؛ به عقب کشیده شده و گیر می‌افتد. این حالت منجر به درد و تورم در ناحیه تناسلی می‌شود.

دستگاه تولید مثل مردان در رابطه جنسی

برای اینکه دستگاه تناسلی مردان در رابطه جنسی عملکرد خوبی داشته باشد؛ باید عوامل مختلفی را از جمله سن، تغذیه مناسب، وضعیت جسمانی و… را در نظر گرفت. در مورد نقش این دستگاه در برقراری رابطه جنسی باید به وضعیت نعوظ افراد، تایم انزال آنها، سلامت اسپرم ها برای باروری، ابتلا به بیماری های مقاربتی و … اشاره کنیم. اما به طور کلی بهتر است پیش از هرچیز از سلامت این دستگاه اطمینان حاصل کرده و در این زمینه حتما از متخصص اورولوژیست و مشاوره جنسی کمک بگیرند. برای آشنایی بیشتر با انواع بیماری های مقاربتی کلیک نمایید.

اهمیت کمک گرفتن از متخصص در زمینه دستگاه تولید مثل مردان

با کمک گرفتن از متخصص و مراجعه به پزشک به صورت دوره ای، افراد می‌توانند سلامت جنسی خود را تضمین کرده و حتی عملکرد بهتری در این زمینه داشته باشند. از طرفی برخی از مردان تنها به سایز آلت تناسلی خود و یا نعوظ در حین رابطه جنسی توجه کرده و این دو مورد را نشانه سلامت جنسی خود می‌دانند. در صورتی که اگر هورمون های مختلف به درستی و به موقع ترشح نشوند و یا غدد مختلف در این دستگاه به خوبی کار نکنند؛ مردان درگیر بیماری های مختلفی می‌شوند. از این رو کمک گرفتن از متخصص از زمان بلوغ و یا شروع فعالیت جنسی از اهمیت زیادی برخوردار است.

سخن پایانی

با مطالعه مطالب بالا احتمالا متوجه خواهید شد که هریک از بخش های دستگاه تولید مثل مردان می‌توانند دچار بیماری های مختلفی شوند. از طرفی چگونگی فعالیت و سلامت این دستگاه از اهمیت بالایی برای مردان برخوردار است. از این رو بهتر است در این مورد حساسیت لازم را به خرج داده حتما به شکل مرتب از متخصص کمک بگیرند.

برای دریافت مشاوره در زمینه دستگاه تولید مثل مردان می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره  02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: دستگاه تولید مثل مردان



:: بازدید از این مطلب : 0
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مرگ فرزند را می‌توانیم تلخ‌ترین تجربه‌ای بدانیم که برای یک پدر و مادر پیش خواهد آمد. نوع علاقه‌ای که والدین به فرزندشان دارند بسیار خاص‌تر و متفاوت‌تر از هر احساس دیگری است. به همین خاطر نبود فرزندان می‌تواند برای آنها بسیار آسیب‌زا باشد. اینکه مرگ فرزند در چه سنی رخ بدهد، ناگهانی باشد یا این آمادگی برای خانواده به وجود آمده باشد و همین‌طور شرایط مرگ، همگی از عواملی هستند که در شدت این سوگواری تأثیر دارند. بااین‌حال یک واقعیت تلخ دیگر این است که اگرچه فرزندتان دیگر زنده نیست اما شما همچنان باید به زندگی ادامه بدهید. حتی در شرایط حال حاضر برای کنار هم نگه‌داشتن خانواده باید بیشتر هم تلاش کنید. اما چطور؟ ما در این مطلب سعی می‌کنیم تا راهکارهایی را برای کنارآمدن با این غم و همین‌طور نکاتی که باید به آنها دقت داشته باشید را بررسی کنیم. پس در ادامه همراهمان باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه سوگ می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

مرگ فرزند و آسیب‌های والدین

پدر و مادرها هیچ‌وقت به مرگ فرزندشان فکر نمی‌کنند. همیشه این‌گونه بوده که آنها برای بزرگ‌شدن و مراحل مختلف زندگی فرزندشان رؤیاپردازی و برنامه‌ریزی می‌کنند. اما اگر به هر دلیلی این شرایط به هم بخورد چه؟ یک بیماری ناگهانی، تصادف یا آسیب‌های فیزیکی به هر دلیل دیگری، می‌تواند این اوضاع را برعکس کند.

در این شرایط والدین فشار روحی بسیاری را تحمل می‌کنند. شاید به‌جرئت بتوان گفت هیچ‌چیز در دنیا عزیزتر از فرزند نیست؛ و ازدست‌دادن فرزند با تمام آرزوهایی که برایش داشته‌اید می‌تواند بسیار سخت باشد. به همین خاطر بسیاری از پدر و مادرها نمی‌توانند به‌درستی با این مشکل کنار بیایند. اینکه شما نتوانید با این وضعیت کنار بیایید به معنای آسیب‌های جسمی و روحی است که دیریازود درگیر آنها خواهید شد.

آسیب‌های جسمی مرگ فرزند برای والدین

این روزها دیگر به همه ما ثابت شده است که جسم و ذهن رابطه متقابلی با یکدیگر دارند. وقتی شما از نظر شرایط روحی در وضعیت خوبی نیستید نمی‌توانیم انتظار جسم سالمی هم داشته باشیم. افکار منفی و ناراحتی‌هایی که والدین تجربه می‌کنند بدن آنها را در برابر بیماری‌های مختلف آسیب‌پذیر می‌کند. در واقع این افراد سیستم ایمنی ضعیف‌تر و آسیب‌پذیری بیشتری نسبت به بیماری‌ها پیدا می‌کنند. به‌علاوه بسیاری از مشکلات روانی نیز خود را در قالب بیماری‌های جسمانی نشان خواهد داد.

آسیب‌های روحی مرگ فرزند برای والدین

افسردگی، اضطراب، درگیری با بیماری‌های جدی مغزی به‌خصوص زوال عقل و آلزایمر، احساس عذاب وجدان دائم یا بسیاری از مشکلات روحی دیگر از جمله شایع‌ترین آسیب‌هایی هستند که پدر و مادرها به خودشان می‌زنند. درواقع شاید اشتباه نباشد اگر بگوییم بسیاری از پدر و مادرها پس از مرگ فرزندشان جریان طبیعی زندگی خود را از دست می‌دهند. آنها از این به بعد همیشه و در تمام لحظات به شکلی رفتار می‌کنند که انگار داغ فرزند درست در مقابل چشمانشان قرار دارد.

عواملی که روی سوگواری شما تأثیر دارند

مرگ فرزند داغ بزرگی برای هر پدر و مادری است. بااین‌حال بعضی از شرایط می‌تواند این درد را کمی تخفیف داده یا برعکس، وضعیت را بدتر کند. البته که این موضوع بیش از هر چیزی به شخصیت والدین، میزان حساسیت آنها و شرایط زندگی‌شان بستگی دارد اما بعضی از جنبه‌های مربوط به مرگ فرزند هم در این موضوع نقش دارند.

ناگهانی بودن مرگ

همیشه تحمل‌کردن اتفاقات ناگهانی به‌مراتب سخت‌تر از وقت‌هایی است که ما برای یک موضوع آمادگی پیدا می‌کنیم. در ارتباط با موضوعی به تلخی ازدست‌دادن فرزند نیز همین‌طور است. وقتی فرزند شما درگیر بیماری است که می‌دانید دیریازود او را از دست خواهید داد خودتان را برای این شرایط آماده می‌کنید. فضای بیمارستان، دیدن فرزند بیمارتان، روند بیماری و تمامی این مسائل یک پیش‌آمادگی در مغز شما ایجاد می‌کند که دیریازود می‌بایست با واقعیت مواجه شوید. اما در مورد مرگ‌های ناگهانی شرایط بسیار پیچیده‌تر است. در این موقعیت‌ها، هیچ‌کس انتظار چنین اتفاقی را نداشته و برای آن آماده نیست. این وضعیت باعث می‌شود که فرد در ابتدا درگیر یک شوک ناگهانی بشود. آنها اصلاً نمی‌توانند واقعیت را باور کنند یا هیچ ایده‌ای راجع به چگونگی کنارآمدن با آن ندارند. به همین خاطر به زمان و مراقبت خیلی بیشتری برای بهبود نیاز است.

سن فرزند

فرزند شما در زمان مرگ چند سال داشت؟ والدین در واکنش به این موضوع دودسته می‌شوند. بعضی از والدین تصور می‌کنند که ازدست‌دادن فرزند در سنین کودکی دردناک‌تر است. تصور آنها این است که فرزندشان هنوز برای روبه‌روشدن با مرگ بسیار جوان یا ضعیف بوده است. در واقع ناتوانی و معصومیت کودکان موضوعی است که می‌تواند تا همیشه همراه این والدین شده و اجازه ندهد سوگ آنها آرام بگیرد.

در مقابل گروهی از والدین به مرگ فرزند در سنین بالاتر واکنش‌های شدیدتری نشان می‌دهند. این گروه معتقدند تلاش و انرژی بیشتری برای تربیت فرزندشان گذاشته‌اند. خاطرات بیشتری با او ساخته‌اند و حالا حضورش را در همه‌جا احساس می‌کنند. درواقع این والدین به دلیل لحظات بیشتری که در کنار فرزندشان گذرانده‌اند دل‌کندن از او برایشان بسیار دشوارتر است. فرزندان در سنین بالاتر تعامل‌های بیشتری با والدینشان داشته‌اند، والدین خاطرات بسیاری دارند و به همین خاطر برگشتن به زندگی عادی برایشان به‌مراتب مشکل‌تر خواهد بود.

برای اطلاع از علل سندرم مرگ ناگهانی نوزاد کلیک کنید.

شرایط مرگ فرزند

یکی از موضوعاتی که به‌شدت میزان سوگ والدین را در مورد مرگ فرزندشان تحت‌تأثیر قرار می‌دهد چگونگی مرگ فرزند است. آیا شما می‌توانستید کاری برای تغییر شرایط انجام بدهید؟ این سؤالی است که بسیاری از والدین را درگیر عذاب وجدان می‌کند. آنها حتی گاهی به‌اشتباه فکر می‌کنند که به دلیل کم‌کاری خودشان فرزندشان را ازدست‌داده‌اند. به همین خاطر بررسی واقع‌بینانه و پاسخ‌دادن درست به این شرایط تأثیر بسیاری در وضعیت روحی بازماندگان خواهد داشت.

مرگ فرزند و زندگی با سایر فرزندان

وقتی شما یک خانواده دارید، پس از مرگ فرزند هم هنوز این خانواده پابرجاست. این یعنی، شما می‌بایست به وضعیت خانواده خود رسیدگی کنید. محتوای این موضوع وقتی جدی‌تر می‌شود که فرزند ازدست‌رفته شما، تنها فرزندتان نبوده باشد. آیا شما به‌غیراز او فرزند یا فرزندان دیگری هم دارید؟ در این بخش می‌خواهیم راجع به سلامت روان آنها صحبت کنیم. به خاطر داشته باشید که این ماجرا و نوع واکنش شما نسبت به آن، روی شخصیت و رفتار سایر فرزندانتان نیز تأثیر خواهد گذاشت.

برای اطلاع از راه های کنار آمدن با خودکشی فرزند کلیک کنید.

حساسیت‌های بیش از حد

گاهی اوقات ترس ازدست‌دادن، باعث می‌شود شما نسبت به بقیه فرزندانتان بیش از حد سخت‌گیر بشوید. در این موقعیت‌ها ما همیشه نگران این هستیم که نکند اتفاقی مشابه فرزند یا فرزندان دیگرمان را هم از ما جدا کند! به همین خاطر شروع به مراقبت‌کردن‌های افراطی می‌کنیم. یا شاید شما از نظر فیزیکی مراقبت افراطی نداشته باشید اما بیش از حد به فرزندان خود وابستگی پیدا کنید و آنها را نیز به خودتان وابسته نگه دارید.

این حالت یکی از رایج‌ترین اشتباهاتی است که ما در واکنش به مرگ فرزند انجام می‌دهیم. اما به خاطر داشته باشید که این رفتار شما از ترسی می‌آید که اساس منطقی درستی ندارد. در واقع مراقبت‌کردن‌های افراطی یا پر کردن خلأهای عاطفی‌مان با استفاده از دیگران رفتارهایی نیستند که واقعاً مشکل را حل کنند یا اگر بحرانی پیش بیاید بتوانند ما را نجات بدهند. پس بهتر است به‌جای این کارها به دنبال راه‌های سالم‌تری برای کنارآمدن با شرایط باشیم. به‌علاوه شما با این رفتارها سلامت روان فرزندان دیگرتان را نیز به خطر می‌اندازید.

دست شستن از دنیا

حالتی درست برعکس آنچه در بالا گفتیم هم وجود دارد. گاهی اوقات یک مادر یا پدر با ازدست‌دادن فرزند خودش کاملاً غرق در ناراحتی‌های خویش می‌شود. این والدین آن‌قدر از نظر روحی تحت‌فشار قرار می‌گیرند که دیگر وظایف پدری یا مادری خود را برای سایر فرزندان نیز به‌درستی انجام نمی‌دهند. در این شرایط فرزند شما احساس می‌کند از نظر روحی بی‌پناه مانده؛ و این می‌تواند تأثیر منفی بسیاری روی سلامت روان او داشته باشد.

صحبت‌نکردن از اتفاقی که افتاده

یک اشتباه رایج دیگر این است که والدین فکر می‌کنند بهتر است هرگز با کودکان راجع به اتفاقی که برای خواهر یا برادرشان افتاده صحبتی نکنند. آنها فکر می‌کنند این کار از نظر روانی به صلاح فرزندشان است. در واقع می‌خواهند سایر فرزندانشان را از این فضای ناراحت‌کننده دور نگه دارند. اما از نظر متخصصان روان‌شناسی کودک این کار اشتباه است.

در این حالت کودکان در شرایط سختی قرار می‌گیرند که نمی‌دانند چطور باید به احساسات و شرایط روانی‌شان رسیدگی کنند. پس به‌عنوان والدین این کودکان، حتماً درباره اتفاقی که برای برادر یا خواهر آنها افتاده برایشان صحبت کنید. اجازه بدهید آنها هم احساس خود را بیان کنند و حتی غم خود را با گریه و ناراحتی نشان بدهند.

راهکارهایی برای کنارآمدن با مرگ فرزند

مهم‌ترین نکته راجع به مرگ فرزند این است که چطور با این غم کنار بیاییم. بخواهید یا نخواهید شما می‌بایست از این به بعد با داشتن چنین تجربه تلخی به زندگی ادامه بدهید. اما سؤال مهم اینجاست که به‌عنوان پدر یا مادری که فرزندش را از دست ‌داده است چطور می‌توانیم به زندگی خودمان ادامه بدهیم؟ چند راهکار وجود دارد که می‌تواند از سلامت روان شما در مقابل غمی که در دل دارید مراقبت کند. این راهکارها عبارتند از:

1- به خودتان اجازه سوگواری بدهید

اولین راهکار این است که به خودتان برای ناراحت و سوگوار بودن حق بدهید. گاهی اوقات ما فکر می‌کنیم نباید بیش از حد ناراحتی کنیم و باید جلوی خودمان را بگیریم. یا شاید حتی دیگران از ما بخواهند که سریع‌تر احساساتمان را کنترل کرده و سروسامانی به زندگی‌مان بدهیم. اما واقعیت این است که شما فاجعه بزرگی را از سر گذرانده‌اید. پس بسیار طبیعی است که ناراحت باشید و بخواهید عزاداری کنید. هرگز جلوی خودتان را برای عزاداری‌کردن نگیرید. اینکه مانع جریان‌داشتن احساساتتان بشوید می‌تواند صدمات روحی بیشتری را به دنبال بیاورد.

2- واقعیت را بپذیرید

تا هرکجا که احساس می‌کنید نیاز دارید برای فرزند ازدست‌رفته‌تان عزاداری کنید هرگز احساساتتان را سرکوب نکنید. بااین‌حال این نکته را به خاطر داشته باشید که اولین قدم برای شروع زندگی دوباره و کنارآمدن با این غم، پذیرفتن آن است. پذیرفتن به معنای آن است که شما قبول کنید این اتفاق در زندگی‌تان افتاده و با وجود داشتن چنین تجربه‌ای می‌بایست به مسیر زندگی‌تان ادامه بدهید.

3- شما انسان بدی نیستید

وقتی صحبت از پذیرش می‌شود خیلی از پدر و مادرها احساس عذاب وجدان می‌کنند. آنها می‌گویند چطور می‌توانیم زندگی کنیم و شاد باشیم وقتی فرزندمان در سنین کودکی یا جوانی از بین رفته است. در واقع آنها فکر می‌کنند برای حفظ حرمت فرزند ازدست‌رفته باید همیشه غمگین باشند. این وضعیت گاهی آن‌قدر جدی می‌شود که اگر بخواهند شاد باشند یا حتی لباس‌های مشکی را در بیاورند احساس عذاب وجدان می‌کنند؛ یا فکر می‌کنند پدر و مادر بدی هستند. آیا به نظرتان این تفکر درست است؟ به نظر شما روح فرزندتان به شما چشم دوخته و انتظار دارد پس از مرگ او شما زندگی خود را متوقف کنید؟

بهتر است تلاش کنید تا به این باور برسید که زندگی‌کردن شما به معنای این نیست که آدم بدی هستید. شما فرزندتان را فراموش نکرده‌اید یا نسبت به آن بخش از زندگی خودتان بی‌توجه نشده‌اید. بلکه قرار است بدانید بخش‌ها و ابعاد مختلف زندگی نباید باهم مخلوط شوند. بلکه باید این بخش‌ها را جدای از هم نگه دارید. این یعنی به همان اندازه که لازم است یاد و خاطره فرزندتان را زنده نگه دارید؛ و به همان اندازه که لازم است به بخش‌ها و وظایف دیگر زندگی‌تان هم توجه کنید.

4- چه چیزی آرامتان می‌کند؟

راهکارهایی را پیدا کنید که می‌توانند شما را برای طولانی‌مدت آرام کنند. برای مثال ممکن است به مسائل مذهبی، خیریه، هنری یا علمی علاقه پیدا کنید. مهم نیست این راهکار چه باشد مهم این است که به شما احساس خوبی را منتقل کند. روش‌هایی مثل گریه‌کردن، عزاداری، انزواگزینی و انجام‌ندادن امور زندگی شاید در کوتاه‌مدت شما را آرام نگه دارند اما خودتان بهتر می‌دانید که نمی‌توان به این شکل همه عمر را گذراند. پس بهتر است هرچه سریع‌تر به دنبال راهکارهای مثبت و سازنده برای آرام‌کردن خود و ادامه‌دادن زندگی‌تان باشید.

مرگ فرزند و اهمیت مشاوره

وقتی آسیب روحی به بزرگی مرگ فرزند را در زندگی‌تان تجربه کرده‌اید بهترین قدمی که می‌توانید برای سلامت روان خود و سایر اعضای خانواده بردارید کمک‌گرفتن از روان‌شناس است. جلسات مشاوره می‌توانند به شکل‌های مختلف به شما و خانواده‌تان در این شرایط کمک کنند.

مشاوره‌های فردی

با مرگ فرزند، قطعاً والدین و همین‌طور سایر فرزندان که حالا خواهر یا برادرشان را ازدست‌داده‌اند آسیب‌های روحی بسیاری را تجربه می‌کنند. افسردگی، اضطراب، کابوس‌های شبانه و مسائلی ازاین‌دست در این خانواده‌ها بسیار اتفاق می‌افتد. در چنین شرایطی شما بیش از هر چیز به یک روان‌شناس نیاز دارید. مشاور متخصص به‌خوبی شرایط روانی تک‌تک اعضای خانواده را بررسی کرده و راهکارهایی را برای درمان آسیب‌ها و جلوگیری از پیشرفت آنها به وی آموزش می‌دهد.

مشاوره خانواده

اگر فرض کنیم همه خانواده شما یک واحد است، حالا خانواده ضربه سنگینی را تجربه کرده است. قطعاً همه چیز در زندگی و روابط میان شما به هم خواهد ریخت. کمک‌گرفتن از یک مشاور خانواده به شما کمک می‌کند که یاد بگیرید چطور بعدازاین آسیب خانواده‌تان را دوباره بازسازی کرده و اجازه ازبین‌رفتن یا آسیب‌دیدن به آن ندهید. برای دریافت خدمات مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مادرشوهر حسود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

آیا سوگواری برای مرگ فرزند، بعد از گذشت دو سال طبیعی است؟

هیچ زمان خاصی برای سوگواری‌کردن و تمام‌شدن سوگواری وجود ندارد. نکته‌ای که باید به آن دقت داشته باشید شدت این موضوع است. اگر شدت سوگواری‌های پدر یا مادر اصلاً کمتر نشده این موضوع نشانه افسردگی یا اختلال سوگ است. اما اگر ناراحتی با شدتی کمتر هنوز هم ادامه دارد اما فرد به امور زندگی‌اش هم رسیدگی دارد می‌توان گفت که او به زمان و البته حمایت تخصصی بیشتری نیاز دارد. در این شرایط بهتر است از یک مشاور روان‌شناس کمک بگیرید.

 

منبع: مرگ فرزند را مگر میشه فراموش کرد!



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

چطور با مادر شوهرم رفتار کنم ؟ رفتار و نحوه برخورد با مادر شوهر یکی از مهم‌ترین مسائلی است که باید از ابتدای زندگی در مورد آن تصمیم بگیرید. چقدر می‌خواهید با او صمیمی باشید؟ حد و مرز ارتباط و رفت و آمدتان قرار است به چه شکل باشد؟ یادتان باشد که نوع رفتار با مادرشوهر را با تمام جزئیات آن در ابتدای زندگی مشترک مشخص کنید. حتماً خودتان هم به تجربه متوجه شده‌اید که بهترین زمان برای مشخص کردن نوع یک رابطه همان ابتدای کار است.

البته شما در هر زمانی از زندگی مشترک خود می‌توانید برای تغییر رفتارتان اقدام کنید اما قطعاً تغییر کردن در میانه راه بسیار سخت‌تر خواهد شد. اگر احساس می‌کنید این موضوع برای شما هم تبدیل به یک چالش شده و دیگر نمی‌دانید چطور باید با مادر همسرتان رفتار کنید  یا در ابتدای زندگی هستید و نمی‌دانید مرزهای تان را چطور ایجاد کنید بهتر است در ادامه این مطلب همراه ما باشید. و یا برای دریافت مشاوره خانواده کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه چطور با مادر شوهرم رفتار کنم می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

اهمیت برخورد درست با مادر شوهر

اگر در حال خواندن این مطلب هستید حتماً متوجه شده‌اید که رفتار با مادرشوهر چقدر اهمیت دارد و تا چه اندازه می‌تواند روی سلامت روان شما و کیفیت زندگی مشترکتان تأثیر بگذارد. بااین‌حال بهتر است یک‌بار با هم این موضوع را بررسی کنیم که واقعاً به چه دلیلی باید رابطه خود را با مادر همسرمان مدیریت کرده و حواسمان به برخی رفتارها باشد. در ادامه ابتدا به علت این موضوع و پاسخ به اینکه چگونه با مادر شوهرم رفتار کنم پرداخته ایم.

سلامت روان و احساس آرامش بیشتر

وقتی بین شما و هرکس دیگری کینه و ناراحتی وجود داشته باشد اولین کسی که از این وضع آسیب می‌بیند خود شما هستید. در فرهنگ کشور ما، خانواده و به‌خصوص مادر جایگاه ویژه‌ای دارد. پس شما نمی‌توانید از همسرتان توقع داشته باشید که با مادرش ارتباط نداشته باشد یا بپذیرد که شما با خانواده‌اش رفت‌وآمد نکنید.

در چنین وضعی شما حداقل هفته‌ای یک‌بار، زمان‌تان را با فردی می‌گذرانید که از او دل خوشی ندارید. حتماً خودتان متوجه این موضوع شده‌اید که چنین وضعیتی چقدر می‌تواند استرس و فشار روانی به همراه داشته باشد. به همین نسبت اگر شما رابطه با مادر شوهرتان را به‌درستی مدیریت کنید در درجه اول آرامش را وارد زندگی خودتان کرده‌اید.

بالارفتن کیفیت رابطه عاطفی شما

همه ما خانواده اولمان را دوست داریم و دلمان می‌خواهد همسر ما نیز به پدر و مادرمان احترام بگذارد. وقتی همسرتان ببیند که شما رفتار خوبی با مادرش دارید قطعاً متوجه محبت و حسن‌نیت شما خواهد شد و به دنبال آن علاقه او به شما چندین برابر می‌شود. به‌علاوه این رفتار شما جلوی بسیاری از اختلاف‌هایی که زوج‌های دیگر بر سر خانواده‌هایشان دارند را می‌گیرد. در نتیجه بسیاری از مشکلات اصلاً وارد زندگی شما نمی‌شوند.

جلوگیری از بروز مشکلات جدی

خیلی اوقات دیده‌ایم که رابطه ناسالم بین عروس و مادرشوهر فقط به همین‌جا ختم نمی‌شود. اختلاف بین این دو نفر بر سر تمامی رفت‌وآمدها ادامه پیدا می‌کند؛ یارکشی‌های بسیاری را به دنبال دارد؛ حتی در نهایت ممکن است به ازهم‌پاشیدن زندگی بیانجامد. زیرا خانم احساس می‌کند که همسرش آن‌طور که باید در مقابل رفتارهای بد دیگران از او حمایت نکرده و همین موضوع تبدیل به یک بحث همیشگی در خانواده می‌شود.

طبیعتاً همسر شما نیز از اینکه راجع به خانواده و به‌خصوص مادرش با ادبیات بدی صحبت کنید ناراحت می‌شود. این شرایط باعث به‌وجودآمدن دعواهای بسیاری می‌شود که ازبین‌رفتن احترام‌ها و دلگیری بین زوجین را به همراه دارد. شاید باورتان نشود اما بسیاری از طلاق‌های عاطفی یا رسمی در ابتدا از اختلاف و درگیری بر سر یک موضوع به همین سادگی شروع می‌شوند.

بایدها و نبایدهای چگونگی برخورد و رفتار با مادر شوهر

بعد از اینکه متوجه شدید رفتار با مادرشوهر چه اهمیت و جایگاهی در زندگی شما دارد بهتر است از این صحبت کنیم که قوانین رفتار با مادرشوهر کدام‌ها هستند؟ یا به‌عبارت‌دیگر چه اصولی را باید در ارتباط‌هایمان رعایت کنیم؟ ما در ادامه راجع به مهم‌ترین ویژگی‌هایی که بهتر است داشته باشید صحبت خواهیم کرد. اما این را نیز در نظر بگیرید که رفتار بین عروس و مادرشوهر در هر خانواده‌ای و بر اساس شخصیت دو طرف یا فرهنگ آن محیط متفاوت خواهد بود.

مادرشوهر، مادر شما نیست

اولین قانونی که باید به آن توجه کنید این  است که مادرشوهر، مادر شما نیست! این به معنای آن است که شما نمی‌توانید همان رابطه‌ای که با مادرتان دارید با مادر همسرتان نیز داشته باشید. یادتان باشد که شما در خانواده خودتان نقش دختر خانواده را دارید اما در خانواده همسرتان شما به‌عنوان عروس خانواده هستید.

پس قطعاً وظایف و انتظاراتی که از شما دارند در این دو محیط متفاوت خواهد بود. شاید رفتاری که شما در محیط خانه خودتان انجام می‌دهید و دیگران کاملاً آن را می‌پذیرند از نظر خانواده همسرتان و به‌عنوان عروس خانواده خیلی هم مناسب نباشد. به همین خاطر به‌خصوص در سال‌های اول زندگی این نکته را در نظر داشته باشید که رابطه با مادر همسر و همچنین سایر اعضای خانواده او را کمی حساب‌شده‌تر پیش ببرید.

به تازه عروس ها توصیه میکنیم که حتما درباره نحوه تعیین حدود رابطه با خانواده همسر بخوانید.

برخورد با مادر شوهر | متوجه احساسات او باشید

یکی از قوانینی که شما را در داشتن رابطه مناسب با مادر همسرتان کمک می‌کند این است که متوجه احساسات او باشید. وقتی رفتار خاصی را از مادر همسرتان می‌بینید به این فکر کنید که چه نیازها یا عواطفی پشت این رفتار وجود دارد؟ چه چیزی باعث شده مادر همسرتان چنین رفتاری داشته باشد؟ وقتی دلیل را پیدا کرده و برای برطرف‌کردن آن تلاش کنید قطعاً نتیجه بهتری خواهید گرفت تا اینکه صرفاً بخواهید به هر رفتار او واکنش نشان بدهید.

بسیاری از مادران، وقتی پسرشان به سنین ازدواج می‌رسد از این می‌ترسند که کسی پسرشان را از آنها جدا کند. هرچه به سمت خانواده‌هایی برویم که زنان هویت خود را بیشتر با خانه‌داری و بزرگ کردن بچه‌ها نشان می‌دهند تا اینکه دغدغه‌ای برای خودشان داشته باشند این ماجرا پررنگ‌تر خواهد شد.

پس بسیاری از مواقع رفتار مادر همسرتان را به‌پای این بگذارید که استقلال پسرش برای او به معنای ازدست‌دادن بخشی از هویت خودش است. حالا به‌جای جبهه‌گرفتن در مقابل این رفتار مادر همسرتان سعی کنید ارتباط خوبی با او خلق کنید و به او اطمینان خاطر بدهید که هیچ‌کس قرار نیست او را از فرزندش جدا کند.

با آرامش و احترام رفتار کنید

پاسخ‌دادن‌های تندوتیز به رفتار مادرشوهری که شما را ناراحت کرده است، تلاش برای اثبات قدرت خودتان به مادر همسر یا اینکه بخواهید به او نشان بدهید همسرتان شما را بیشتر از دیگران دوست دارد، در واقع هیزم‌هایی هستند که زیر آتش اختلاف با مادرشوهر می‌گذارید. بهتر است به‌جای این رفتارها همیشه یک اصل را در رفتار با مادرشوهر در نظر داشته باشید؛ این اصل چیزی نیست به‌غیراز اینکه شما قرار است با احترام و آرامش رفتار کنید.

معنای این حرف این نیست که اگر مادر همسرتان حرف بدی به شما می‌زند یا بدرفتاری می‌کند در مقابلش سکوت کنید بلکه می‌خواهیم بگوییم درست واکنش نشان بدهید. یعنی به‌جای تلاش برای تلافی‌کردن، سعی کنید با آرامش و قاطعیت احساس خودتان را بیان کنید.

برخورد با مادر شوهر | محبت‌کردن را فراموش نکنید

بزرگ‌ترها معمولاً به‌غیراز احترام و محبت چیز دیگری از فرزندانشان نمی‌خواهند. سعی کنید همیشه در رفتارتان با مادرشوهر به او نشان بدهید که دوستش دارید و برایش احترام قائلید. هدیه خریدن، کمک‌کردن در کارها یا حتی یک احوالپرسی ساده همگی می‌توانند مثال‌هایی از ابراز محبت باشند. با این کار شما رابطه خوبی با مادر شوهرتان درست خواهید کرد. حتی شاید حالت تدافعی و بدرفتاری‌های او نیز با همین روش‌ها از بین برود.

از همسرتان بدگویی نکنید

یکی از اشتباهات خانم‌ها این است که رفتارهای بد همسرشان را در خانواده او و با مادر وی در میان می‌گذارند. یادتان باشد که یک مادر در اکثر اوقات به دلیل غریزه مادری که دارد از فرزندش حمایت خواهد کرد؛ و به شما اجازه نمی‌دهد که به‌راحتی از فرزندش بدگویی کنید. پس یکی دیگر از قوانینی که باید در نظر داشته باشید این است که به‌هیچ‌عنوان راجع به اختلاف‌هایتان یا دلخوری‌هایی که از همسرتان دارید با خانواده او صحبت نکنید.

حریم شخصی و خط‌قرمز داشته باشید

آخرین نکته این بحث را می‌توانیم مهم‌ترین نکته نیز بدانیم. آن هم این است که شما باید در مقابل خانواده شوهر برای خودتان حد و مرزهای کاملاً تعریف شده‌ای داشته باشید از اینکه چند بار در هفته قرار است آنها را ببینید تا اینکه راجع به چه مسائلی با آنها صحبت بکنید همگی به تفکر احتیاج دارند. وقتی قرار است حد و مرزهایتان را مشخص کنید این نکته را به خاطر داشته باشید که هرچقدر مرزهایتان را بازتر بگذارید یا مرزی نداشته باشید بیشتر اجازه دخالت به دیگران خواهید داد و این می‌تواند نقطه شروعی برای اختلافات جدی‌تر باشد.

پیشنهاد می شود که حتما مقاله راه های جلوگیری از دخالت مادر شوهر را بخوانید.

چرا باید درباره چگونگی رفتار با مادر شوهرم مشاوره بگیرم؟

اگر با مادر شوهرتان اختلاف دارید و نمی‌دانید رفتار درست کدام است؛ یا اگر در ابتدای راه هستید و می‌خواهید زندگی مشترک را شروع کنید اما راجع به رفتار با مادرشوهر اطلاعاتی ندارید می‌توانید از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین خانواده به دلیل تخصص و تجربه‌ای که در برخورد با این مشکلات دارند به‌خوبی می‌توانند وضعیت شما را بررسی کرده و راهکارهایی را برای ارتباط با خانواده همسر به شما آموزش بدهند. پس بهتر است برای بررسی بیشتر شکل رابطه‌تان با مادرشوهر به‌صورت اختصاصی، حتماً از یک متخصص خانواده کمک بخواهید.

برای دریافت مشاوره در زمینه چطور با مادر شوهرم رفتار کنم می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

آیا قطع ارتباط من با مادرشوهرم اشتباه است؟

روان‌شناسان خانواده معمولاً توصیه می‌کنند که در فرهنگ کشور ایران این قطع ارتباط‌ها نمی‌تواند راهکار مفیدی باشد. زیرا خانواده‌ها و ارتباط با آنها برای تمامی ما بسیار مهم است. به همین خاطر بهتر است تا جای ممکن سعی کنید رابطه خود را با مادر همسرتان اصلاح کنید و از قطع ارتباط خودداری کنید.

 

منبع: چطور با مادر شوهرم رفتار کنم؟



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

مقابله به مثل کردن به معنی تلافی کردن یا دقیقا همان کار را تکرار کردن در شرایط مختلف است. همه ما زمانی که با رفتاری مواجه می‌شویم که برعلیه ماست؛ احساسات مختلفی را تجربه می‌کنیم. اما یکی از ابتدایی ترین آن‌ها حس انتقام گرفتن یا جبران کردن است. بروز این احساسات کاملا طبیعی بوده و در همه افراد بروز می‌کند. اما برخی از افراد می‌توانند به درستی آن را مدیریت کرده و برخی دیگر نمی‌توانند. این موضوع مخصوصا در مسائل زناشویی، پررنگ تر خواهد شد. از این رو در این مقاله قصد داریم به طور ویژه بر این مورد از تلافی کردن تمرکز کنیم؛ پس با انتهای مقاله با ما همراه باشید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مقابله به مثل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

مقابله به مثل کردن در رابطه به چه معناست؟

گاهی یک رابطه عاطفی، تبدیل به صحنه ای برای جنگ قدرت می‌شود. در واقع افراد تمایل دارند تا با مقابله به مثل کردن در مورد رفتارهای طرف مقابل شان، نشان بدهند که توانایی جبران کردن را داشته و هیچ چیزی را بی جواب نمی‌گذارند. با اینکه برای ادامه یافتن این رابطه، هیچ چیز مهم تر از گذشت و بخشش نیست. اما، راز یک زندگی مشترک موفق، دقیقا همین است. افراد می‌توانند تلافی کنند؛ اما از موضع خود کوتاه آمده ترجیح می‌دهند تا چشم پوشی کنند.

البته که مقابله به مثل کردن در هیچ زمینه دیگری، نتایج خوبی به همراه نخواهد داشت. به همین دلیل بهتر است اگر این حس درون شما بسیار پررنگ بوده و یا اغلب اوقات تمایل به جبران کردن به شکل بد را دارید؛ از یک مشاوره در این زمینه  کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره تلفنی کلیک نمایید.

با همسر عصبانی مقابله به مثل کردن

 

پرخاشگری و عصبانیت در زندگی مشترک می‌تواند نتایج بسیار بدی به همراه داشته باشد. اما در مقابل آن مقابله به مثل کردن جواب نمی‌دهد. چرا که هر اندازه که شما بیشتر مقابله به مثل کنید؛ خشم او نیز بیشتر می‌شود. عصبانیت، دلایل مختلفی دارد که می‌تواند ناشی از عدم تعادل هورمون ها، افسردگی، خستگی و فشار کاری، استرس و اضطراب، عزت نفس پایین و یا حتی مشکلات خود رابطه باشد. در این حالت فرد عصبانی شرطی شده و زمانی که می‌بیند با این روش به خواسته های خود در رابطه می‌رسد؛ دیگر همواره از این روش استفاده می‌کند. در صورتی که این موضوع هم می‌تواند به خود او و هم به رابطه آسیب بزند.

راهکارها

گاهی خود فرد عصبانی هم می‌داند که رفتارهای او اشتباه است؛ اما نمی‎داند که اقدام درست چیست و باید چه کند! در این شرایط، این همسر است که باید سکان را به دست گرفته و تلاش کند تا به جای مقابله به مثل کردن، اوضاع را بهتر کند. برای مثال بتواند همسر خود را آرام کرده و از مهارت های کنترل خشم برخوردار باشد. همچنین شنونده خوبی باشد و به همسر این اجازه را بدهد تا به جای عصبانی شدن؛ صحبت کند و احساسات خود را به آرامی بروز دهد. تشویق همسر برای کمک گرفتن از یک روانشناس نیز بسیار موثر خواهد بود.

با همسر لجباز مقابله به مثل کردن

معمولا افراد در مواجهه با لجبازی نیز دست به مقابله به مثل کردن می‎زنند. این موضوع برایشان تبدیل به یک مسابقه می‌شود که هرچه لجبازی بیشتر، احساس قدرت بالاتر. زوجین در این حالت تبدیل به معلم های اخلاقی می‌شوند که می‌خواهند با این روش به طرف مقابل خود درس زندگی بدهند. اما فراموش نکنید که لجبازی کردن و یا مقابله به مثل در جواب آن هیچگاه منجر به بروز حس خوب میان شما و همسرتان نمی‌شود. حتی آموزنده هم نیست. حتی ممکن است فرزندان تان نیز از شما بیاموزند.

راهکارها

پس چطور باید با یک همسر لجباز مقابله به مثل کرده و به او نشان داد که رفتارهایش اشتباه است؟ به جای لجبازی کردن، تلاش کنید تا نظر طرف مقابل خود را تغییر داده، در عین آرامش با او صحبت کرده و کاری را که به نظرتان درست را انجام ندهید. نه کاری را به برای لجبازی انتخاب کرده اید.

با همسر بددهن مقابله به مثل کردن

یکی دیگر از رفتارهایی را که در آن بسیار شاهد مقابله به مثل کردن، هستیم؛ بددهنی و توهین کردن است. شاید شما هم در دعواها و درگیری های مختلفی دیده باشید که هرچه یک نفر بیشتر بددهنی می‌کند؛ طرف مقابل نیز دقیقا همین کار را تکرار کرده و بیشتر توهین می‌کند. برای اطلاع از روش های رفتار با شوهر بد دهن کلیک نمایید.

راهکارها

اما شما به جای مقابله به مثل کردن در مورد توهین و بددهنی همسرتان، تنها سکوت کنید. شاید با اینکار او در ابتدا عصبی تر شود؛ اما به مرور خشم او فروکش کرده و به اشتباه خودش پی می‌برد. اگر شما بتوانید اینکار را بکنید؛ به مرور این رفتار نیز در همسر کمتر اتفاق افتاده و به مرور از بین می‌رود.

از طرفی شما از واژه های زیبا و محبت آمیز بیشتر استفاده کنید؛ تا او نیز بیاموزد.

به جای مقابله به مثل کردن در رابطه باید چه کنیم؟

 

پیشتر در مورد راهکارهای جایگزین مقابله به مثل کردن در شرایط خاص صحبت کردیم. اما به طور کلی این راهکارها، می‌توانند در شرایط مختلفی، در این مورد موثرباشند. برای اطلاع از راه های تغییر دادن همسر کلیک نمایید.

سکوت کردن: اگر بتوانید به جای مقابله به مثل کردن، سکوت کنید قطعا به نتایج بهتری چه در زندگی مشترک چه در شرایط دیگر خواهید رسید.

عذرخواهی کردن: گاهی رفتارهای همسر، بازخورد ونتیجه رفتارهای خودتان است. پس بهتر است سکوت کرده و شما خودتان را اصلاح کنید.

گوش دادن به حرف های طرف مقابل: به حرف گوش ندهید؛ تا جواب بدهید. بلکه گوش دهید تا متوجه شده و بتوانید فکر کنید. همواره نیازی به جواب دادن وجود ندارد. پس بهتر است در ابتدا به درستی متوجه شوید که طرف مقابل در حال گفتن چه موضوعی است.

کمک گرفتن از روانشناس: اگر کنترل این موضوع برایتان دشوار است؛ حتما در مورد آن با یک روانشناس مشورت نمایید.

تقویت روحیه بخشش: روحیه بخشش را در خود تقویت کنید تا به جای مقابله به مثل بتوانید چشم پوشی کنید.

سخن پایانی

گاهی مقابله به مثل نکردن مخصوصا در زندگی مشترک کار دشواری است. طبیعتا تمایل دارید تا به طرف مقابل نشان دهید تا شما هم می‌توانید. اما فراموش نکنید که استفاده این روش، پیامدهای بسیار بدتری داشته و مشکلات زیادی را برایتان ایجاد خواهد کرد. از این رو در این زمینه حتما از یک متخصص کمک گرفته و تلاش کنید تا این رفتار را اصلاح کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه مقابله به مثل می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: مقابله به مثل کردن چه عواقبی دارد؟



:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

دوست حسود به احتمال بیشتر از یک دشمن برای شما آسیب به بار می‎آورد. معمولا دوستان واقعی هیچگونه احساس حسادتی نسبت به یکدیگر نداشته و همواره تمایل دارند تا خوشحالی همدیگر را ببینند. پس اگر یکی از اطرافیان تان نشانه های حسادت را از خود بروز می‌داد؛ او دوست شما نیست. البته که این افراد تبحر زیادی در پنهان کردن این موضوع داشته و تمایل دارند تا این خودشان را دلسوز شما نشان دهند. اما گاهی این احساس غلبه کرده و دیگر نمی‌توانند آن را پنهان کنند. از این رو بهتر است نشانه های رفتاری آنان از شناخته و از آنها دور بمانید تا آسیب کمتری ببینید. همچنین در این زمینه می‌توانید از یک مشاوره تلفنی نیز کمک بگیرید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دوست حسود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

دوست حسود کیست؟

شاید شما هم در میان دوستان خود متوجه نشانه های خصومت آمیز برخی از آنها شده باشید. اما نمی‌توانید باور کنید که فردی سالهاست می‌شناسید؛ در حال حسودی کردن به شما باشد. فراموش نکنید که بروز این رفتار از هیچکس بعید نیست. البته که واکنش های شما نیز در این مورد موثر هستند. اما به طور کلی بهتر است فاصله خود را با چنین دوستانی حفظ کنید. آنها احتمالا به بهانه های مختلف، به شما توهین کرده، انتقاد می‎کنند و یا حتی با تحقیر کردن شما قصد بالاکشیدن خود را دارند. در ادامه بیشتر در مورد نشانه های رفتاری آنان توضیح داده و روش برخورد با آنها را نیز می‌گوییم. برای آشنایی با نشانه های حسادت به دیگران کلیک نمایید.

نشانه های دوست حسود

 

شناسایی نشانه های یک دوست حسود آسان است. به شرط آنکه این نشانه ها را بشناسید. پیش تر هم به این نکته اشاره کردیم که در بیشتر موارد؛ افراد در حال انکار این موضوع برای خودشان هستند که دوستشان حسود است. در صورتی که ارتباط با چنین فردی فقط به منجر به آسیب به خودتان می‌شود. برخی از نشانه هایی که چنین افرادی از خود بروز می‌دهند؛ شامل موارد زیر است.

تحقیر شما به وسیله تعریف و تمجید

معمولا یک دوست حسود ، بسیار زیرکانه عمل کرده و شما را به گونه تحقیر می‌کند که انگار در حال تعریف و تمجید کردن از شماست. آنها را خود را دلسوز و بسیار مشتاق نشان می‌دهند تا شما در مورد زندگی شخصی تان صحبت کنید. بعدا دقیقا ا همین موضوع استفاده کرده و به وسیله آنها شما را تحقیر می‌کنند.

تقلید کردن از شما

آنها با اینکه خود را بی میل نشان می‌دهند و یا جوری وانمود می‌کنند که شما از آنها پایین تر هستید؛ اما در واقعیت از شما تقلید کرده و هرکاری را انجام دهید؛ آنها نیز انجام می‌دهند. برای مثال از لباسی که به تازگی گرفته اید؛ بسیار ایراد گرفته و میگویند که اصلا زیبا نیست. اما بلافاصله دقیقا مانند همان را تهیه می‌کنند. این مصداق بارز حسودی کردن است.

صحبت کردن راجع به موفقیت های خود

یکی دیگر از نشانه های دوست حسود؛ این است که تمایل دارد فقط در مورد خود و موفقیت هایش صحبت کند و اجازه صحبت کردن به شما نمی‌دهد. در واقع او با این کار قصد دارد که نشان دهد از شما برتر است. آنها اصلا متواضع نبوده و می‌خواهند تا فقط خودشان دیده شوند.

توصیه کردن بد به صورت عامدانه

دوست حسود به شما توصیه می‌کند؛ اما نه توصیه های کارآمد و مفید. او از قصد به شما راهکارهای اشتباه داده تا خطاهای شما را افزایش داده و منجر به شکست تان بشود. آنها تمام تلاش خود را در این زمینه کرده و همواره تلاش می‌کنند تا مانعی بر سر راه تان باشند. برای اطلاع از راه های شناخت دوست و دشمن کلیک نمایید.

قصد رقابت با شما را دارند

آنها به جای همراهی با شما، بیشتر تلاش می‌کنند تا رقابت کرده و از شما جلو بزنند. در واقع دوستی برای آنها یک مسابقه است که هیچ خط پایانی ندارد.

از ناراحتی شما خوشحال شده و شکست هایتان را جشن می‌گیرند

یکی از اصلی ترین نشانه های دوست حسود ، این است که از شکست و ناراحتی های شما خوشحال می‌شوند. چرا که همه هدف آنها از رفتارهایشان این است که چنین روزی را ببینند. و در این شرایط است که احساس پیروزی و آرامش می‌کنند.

تنفر بی دلیل از شما

آنها حتی دلیل مشخصی هم برای تنفر از شما ندارند؛ اما نمی‎توانند حس خوبی نسبت به شما داشته باشند. آنها اصلا به این موضوع اعتراف نکرده و بالعکس خود را دوستدار شما نشان می‌دهند.

در جشن ها و خوشحالی شما حضور ندارند

هر زمان که شما در حال شادی کردن هستید و یا به موفقیتی رسیده اید؛ آنها حضور ندارند. این بدان خاطر است که نمی‌توانند جلوی احساسات خود را بگیرند و از طرفی توانایی خوشحال دیدن شما را نیز ندارند.

برخی دیگر از نشانه های یک دوست حسود

علاوه بر نشانه هایی که در بالا ذکر کردیم؛ آنها ممکن است چنین رفتارهایی نیز از خودشان بروز دهند.

  • بی شرم بودن در گفتار و نظر
  • به طور کوتاهی از شما تعریف می‌کنند
  • به راحتی شما را رها می‌کنند
  • مدام در حال عیب جویی هستند
  • غیبت می‌کنند
  • واقعیت را وارونه نشان می‌دهند
  • کارشکنی کردن
  • شایعه سازی کردن برای شما
  • برای شما در دسترس نیستند
  • خود را مظلوم نشان می‌دهند
  • روحیه انتقام گیری دارند
  • تلاش می‌کنند حرف خود را به کرسی بنشانند
  • سخن چینی کردن میان شما دیگران

در مقابل دوست حسود باید چطور رفتار کنید؟

 

برخورد با یک دوست حسود کار دشواری است. چرا که او این موضوع را نپذیرفته و قصد تغییر دادن خود را ندارد. از طرفی ادامه رابطه با او فقط باعث می‌شود تا احساسات بدی را تجربه کنید. از این رو بهتر است به تدریج رابطه خود را با او کمرنگ تر کرده و بعد از مدتی به طور کلی قطع ارتباط کنید. اما اگر قصد ادامه رابطه با او را دارید؛ لزومی ندارد تا در مورد دستاوردها و موفقیت هایتان در مقابل او صحبت کنید. ارتباط خود را با او به صورت سطحی نگه دارید.

سخن پایانی

دلیل حضور دوستان در زندگی این است که چیزی به ما اضافه کرده و دلیل حال خوبمان باشند. اما زمانی که یک دوست چنین رفتارهایی را از خود بروز می‌دهد؛ تنها باید از او فاصله گرفت و یا به طور کلی قطع ارتباط کرد.  به همین بهتر است نشانه های رفتاری یک دوست حسود را شناخته و از او فاصله بگیرید. در این زمینه می‌توانید با یک روانشناس نیز مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه دوست حسود می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: دوست حسود



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

راز موفقیت همواره یکی از موضوعاتی بوده است که افراد در طول زندگی خود به دنبال آن هستند. همه افراد تمایل دارند تا پیشرفت کنند و بهتر از گذشته باشند. اما این شرایط بدون برخورداری از برخی از ویژگی ها و حتی شرایط محیطی امکانپذیر نیست. موفقیت از نظر همه انسان ها تعاریف مختلفی داشته و محدود به چیزی می‌شود. به همین دلیل نمی‌توان تعریف واحدی از آن ارائه داد و یا یک نسخه واحد برای همه پیچید. بهتر است افراد در ابتدا از خود به شناخت کافی رسیده و با توجه به منابعی که در اختیار دارند در این مورد برنامه ریزی کنند. البته فراموش نکنید که نایل شدن به موفقیت و هدف غایی، کار ساده ای نیست و به راحتی به دست نمی‌آید. در این مسیر بهتر است افراد از دیگران نیز کمک بگیرند. برای دریافت مشاوره فردی کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه راز موفقیت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

راز موفقیت

برخی از افراد در مسیر زندگی خود در پی پیدا کردن راز موفقیت زمان زیادی را صرف کرده و در واقع گم می‌شوند. غافل از اینکه موفقیت مفهومی عینی نیست که بتوان آن را پیدا کرد و یا به آن رسید. احساس موفقیت، در بیشتر موارد احساسی درونی است که با تلاش و استمرار به دست می‌آید. این بدان معنی است که شاید اطرافیان فرد را انسان موفقی ندانند؛ اما او خود احساس رضایت کرده و به هدفش رسیده است. برای رسیدن به این احساس افراد باید از مراحل مختلفی گذر کرده و مسائل زیادی را تجربه کنند. از آنجایی که هر فردی روزی با این مسئله روبرو می‌شود که واقعا راز موفقیت چیست؛ پرداختن به آن از اهمیت زیادی برخوردار است. برای اطلاع از ویژگی های نوجوانان موفق کلیک کنید.

راز موفقیت از نظر افراد موفق

 

برخی از افرادی که در زندگی خود به راز موفقیت رسیده اند و دارای جایگاه مهمی هستند؛ به دیگران کمک کرده و در مورد عوامل موفقیت خود به دیگران نیز توصیه هایی می‌کنند. در این قسمت به بررسی این موارد می‌پردازیم.

1- داشتن علاقه

برای رسیدن به راز موفقیت در ابتدا باید به کاری که در حال انجام دادن هستیم؛ علاقه داشتیم. در این حالت تقریبا نصف راه را رفته ایم و حتی برای نیمی دیگر، سختی کمتری متحمل خواهیم شد. عشق و علاقه در مورد رسیدن به اهداف و گام برداشتن در این مسیر، بسیار حائز اهمیت است. در این حالت دیرتر ناامید شده و بیشتر تلاش می‌کنیم.

2- بزرگ فکر کردن

داشتن رویاهایی بزرگ، نیز یکی از انواع راز موفقیت است. با اینکه بلند پروازی ویژگی مثبتی محسوب نمی‌شود اما به طور کلی بهتر است همیشه بیشتر از آنچه آرزو داریم؛ فکر کنیم. البته این افکار باید با تلاش بیشتری نیز همراه باشد.

3- برقراری تعادل در زندگی

فراموش نکنید که راز موفقیت همیشه در داشتن آرامش و زندگی خوبی نیست. همواره ناراحتی ها و دشواری هایی وجود دارد که باید با آنها روبرو شد. در واقع برقراری تعادل میان راحتی و سختی است که منجر به موفقیت و پیشرفت می‌گردد. به همین دلیل نباید در مواجه با ناراحتی ها ناامید شد و دست از تلاش کشید. از طرفی باید به همه جنبه های زندگی اهمیت داد و زمانی را برای آنها صرف کرد.

4- نترسیدن از شکست

شکست خوردن نیز بخش مهمی از راز موفقیت است. نباید از شکست ترسید و باید با آن مواجه شد. در مسیر موفقیت، پستی بلندی های زیادی وجود دارد؛ و همراه هر شکست پیروزی نیز به وجود می‌آید. از یاد نبرید که در این مسیر بیاموزید و از حتی با وجود سختی های فراوان، به تلاش خود ادامه دهید. در این صورت برآیند همواره صعودی می‌شود.

5- عمل کردن و برنامه ریزی

برخی از افراد برای رسیدن به راز موفقیت، تنها به آن فکر کرده و هیچ اقدامی در این جهت انجام نمی‌دهند. آنها تصور می‌کنند همین که در فکر تلاش کردن هستند؛ کافی است. اما بهتر است برنامه ریزی داشت و دست به کار شد. در واقع فکر کردن باید با عمل همراه بوده و برای عمل باید برنامه ریزی داشت. بهتر است درقدم اول با دقت برنامه ریزی کرده، به خوبی در مورد مسیر فکر کرده و در مرحله بعدی کاری انجام دهید. در این شرایط حتی اگر موفق هم نشوید بازهم تلاش کرده اید و دست روی دست نگذاشته اید.

6- عدم درگیری با دیگران

برخی از بزرگان مانند روزولت، راز موفقیت را در عدم درگیری با دیگران می‌دانند. در واقع نباید با اطرافیان دچار مشاجره و درگیری شد. این عامل باعث اصطکاک شده و سرعت افراد را کاهش می‌دهد. در این مسیر احتمالا بسیاری از افراد ما را ناامید خواهند کرد؛ اما نباید به حرف آنها گوش داد یا ناامید شد.

7- وقت گذرانی با افراد موفق و مشورت با آنها

از طرفی مشورت کردن با افراد موفق و یا حتی بررسی زندگی آنها حرکت بسیار مثبتی در جهت رسیدن به راز موفقیت است. بهتر است در مورد تصمیمات خود با آنها مشورت کرده و حتی در صورت لزوم از آنها کمک بگیرید.

8- باور به توانایی های خود

اعتماد به نفس و داشتن باور به توانایی های خود، نیز در این راه بسیار مهم است. برخی از افراد کاملا پتانسیل رسیدن به اهداف خود را دارند؛ اما به دلیل عدم خودباوری، شکست خورده و دچار ناکامی می‌شوند.

9- نگرش مثبت

مثبت نگری نیز یکی دیگر از راه های رسیدن به راز موفقیت است. با اینکه افراط در اینکار نتایج بدی دارد؛ اما به طور کلی بهتر است واقع بین بود و همیشه به نیمه پر لیوان توجه کرد.

10- ناامید نشدن و استمرار

یکی از مهم ترین انواع راز موفقیت، استمرار داشتن است. برخی از افراد بعد از تنها یک شکست دیگر تلاش نکرده و تصور می‌کنند بعد از کمی تلاش دیگر به نتیجه نمی‌رسد. تلاش باید به صورت مداوم بوده و برای مدت زمان طولانی ادامه یابد تا به نتیجه برسد.

11- لذت بردن از مسیر

فراموش نکنید که در این راه از مسیر لذت برده و تنها به مقصد فکر نکنید. این موضوع باعث می‌شود تا یادگیری و تجربه اندوزی صورت نگیرد. همچنین افراد کمتر از زندگی لذت برده و مشکلات زیادی را تجربه خواهند کرد.

راز موفقیت در کسب و کار

 

راز موفقیت در کسب و کار، ریسک پذیری است. همچنین نباید همیشه انتظار سود داشت و باید افراد مسئولیت زیان های مالی را نیز برعهده بگیرند. از طرفی به کار خود علاقه داشته و فکر شده عمل کنند. با اینکه شرایط کسب و کارها متفاوت است؛ اما به طور کلی افراد باید سنجیده عمل کرده تصمیم بگیرند.

راز موفقیت در زندگی شخصی

راز موفقیت در زندگی شخصی برای همه افراد متفاوت است. بهتر است افراد در ابتدا شرایط زندگی خود را در نظر داشته و بر این اساس تصمیم گیری نمایند. همچنین تعریف موفقیت افراد با یکدیگر متفاوت بوده و همه افراد به یک نسبت موفق نیستند. به همین دلیل نباید از خود انتظار غیر واقعی داشت و فشار زیادی به خود وارد کرد. پی بردن به راز موفقیت در زندگی شخصی نیز با خودشناسی نیز قابل حصول است. برای آشنایی با انواع سبک زندگی کلیک کنید.

سخن پایانی

راز موفقیت یک مفهوم کلی است که موضوعات زیادی را در بخش های مختلف زندگی در بر می‌گیرد. بهتر است در این مورد تلاش خود را کرده و بیش از حد خوش بین یا بدبین نبود. از طرفی در صورت لزوم از دیگران کمک گرفت و همچنین با یک مشاور مشورت کرد. روانشناس به افراد کمک می‌کند که دید جامع و کامل تری نسبت به زندگی خود داشته باشند.

برای دریافت مشاوره در زمینه راز موفقیت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

 

منبع: راز موفقیت در زندگی چیست؟



:: بازدید از این مطلب : 4
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

جلب اعتماد بعد خیانت یکی از دشوار ترین کار ها است. اعتماد مهم ترین بعد رابطه است و زمانی که خدشه دار شود؛ به سختی می‌توان جایگاه اولیه را کسب کرد. اعتماد رابطه به عنوان شیشه عمر نامیده می‌شود. و امروزه به دلیل خیانت های پی در پی، این شیشه عمر بارها تمام می‌شود. اما خیلی از افراد بعد از خیانت پشیمان می‌شوند و سعی در حفظ رابطه دارند. ولی برای بازگشت به رابطه باید مهارت صبر و آگاهی را کسب کنید. جلب اعتماد به این راحتی ها نیست و شخص مقابل به سختی می‌تواند به رابطه بازگردد.

اگر از خیانت خود بسیار پشیمان هستید و تصمیم گرفته اید که دیگر این رفتار زننده را انجام ندهید، حتما از روانشناس برای اصلاح رفتار خود کمک بگیرید. روانشناس به شما و شریک احساسی کمک می‌کند تا روش های برخورد و جلب اعتماد بعد خیانت را پیاده کنید. برای دریافت مشاوره خیانت کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه جلب اعتماد بعد خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید.

جلب اعتماد بعد خیانت

 

اعتماد از اصلی ترین پایه های زندگی و رابطه است. اما بر اساس آمار ها، میزان خیانت به قدری افزایش یافته است که ترس از ازدواج نیز در جامعه رو به افزایش است. مشکل بزرگی مانند خیانت هرگز توجیه پذیر نیست و هیچ فردی نباید خود را لایق خیانت بداند. عده ای از افراد بعد از خیانت اظهار پشیمانی می‌کنند و قصد دارند تا دوباره اعتماد شریک احساسی خود را جلب کنند. اما به او این حق را بدهید که به شما اعتماد نکند و بخشش در کارش نباشد.

اصلا به نظر شما جلب ‌اعتماد بعد خیانت ممکن است؟ خودتان را جای همسر بگذارید؛ چنین رفتاری را می‌بخشید؟ خیلی سخت است که اعتماد دوباره جلب شود. اما غیر ممکن نیست! قبل از اینکه به دنبال جلب اعتماد بعد خیانت باشید؛ باید خودتان را اصلاح کنید. در این مقاله روش های جلب اعتماد دوباره از مرحله اول را توضیح داده ایم. جهت کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه زندگی بعد از خیانت کلیک کنید.

برای جلب اعتماد بعد خیانت چه باید کرد؟

 

قبل از اینکه به دنبال جلب اعتماد بعد خیانت باشید، باید ریشه و دلیل این رفتار خود را بسوزانید. شما تلاش کنید اما از همسرتان توقع بخشش فوری نداشته باشید. در این مقاله روش های جلب اعتماد بعد خیانت را توضیح داده ایم.

به روانشناس مراجعه کنید

اگر از خیانت خود پشیمان هستید، در اقدام اول باید به روانشناس مراجعه کنید. به دلیل اینکه در مسیر جلب اعتماد احساسات بدی را تجربه خواهید کرد؛ باید تحت نظر روانشناس باشید. در کنار این موضوع، می‌توانید از راهنمایی های روانشناس برای جلب اعتماد بعد خیانت استفاده کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه انواع خیانت کلیک کنید.

نتیجه سریع را فراموش کنید | جلب اعتماد بعد خیانت

جلب اعتماد بعد خیانت به زمان و فرصت نیاز دارد. هرگز نباید به دنبال نتیجه فوری و سریع باشید. به همین جهت زمانی که شریک احساسی متوجه خیانت شما شد، نباید انتظار بخشش فوری داشته باشید. در این شرایط فرد خیانت دیده احساس می‌کند که به اندازه کافی دوست داشتنی نبوده یا کمبودی داشته است که شما برای رفع این نیازها به دنبال فرد دیگری بودید.

دلیل خیانت خود را پیدا کنید

یکی از کارهایی که باید برای جلب اعتماد بعد خیانت انجام دهید؛ بررسی دلیل و ریشه خیانت است. برای اینکه به همسر نشان دهید دیگر چنین کاری را انجام نمی‌دهید؛ باید علت خیانت را بررسی کرده و به دنبال راه درمان باشید. همسر را در این مسیر با خود همراه کنید تا برای حل مشکل رابطه همراه یکدیگر تلاش کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه علت خیانت به همسر کلیک کنید.

رفتارهای مشکوک نداشته باشید | جلب ‌اعتماد بعد خیانت

برای جلب اعتماد بعد خیانت نباید رفتارهای مشکوک داشته باشید. شریک احساسی پس از خیانت شما بسیار حساس می‌شود و شما را زیر ذره‌بین قرار می‌دهد. بنابراین جهت بخشش همسر باید رفتاری صادقانه داشته باشید و از رفتار های مشکوک پرهیز کنید.

سوالات همسرتان را با صداقت پاسخ دهید

یکی از کارهایی که باید جهت جلب اعتماد بعد خیانت انجام دهید، پاسخ به سوالات همسر به شیوه صادقانه است. قطعا همسر شما بعد از خیانت سوالات زیادی در ذهنش پدید می‌آید که شما برای رفع ابهامات باید تمامی سوال های او را پاسخ دهید.

رفتار و اعمال خود را بپذیرید | جلب اعتماد بعد خیانت

همیشه افرادی که خیانت می‌کنند؛ دیگران را متهم این اشتباه خود می‌کنند. اما این رفتار باعث بی اعتمادی بیشتر می‌شود. اگر قصد جلب اعتماد بعد خیانت دارید، باید اشتباه خود را گردن بگیرید. در غیر اینصورت نباید انتظار بخشش داشته باشید.

احساسات شریک احساسی را درک کنید

برای جلب اعتماد بعد خیانت باید احساسات همسر را درک کنید. بعد از خیانت، شریک احساسی در دل خود ناراحتی، تنفر و ناامیدی را تجربه می‌کند. شما باید به او حق بدهید و این احساسات را بپذیرید. منظور از درک احساسات این است که در کنار همسر بمانید و به او محبت کنید. تا محبت جانشین تنفر شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه کنار آمدن با خیانت همسر کلیک کنید.

برای رابطه جنسی فورا اقدام نکنید | جلب اعتماد بعد خیانت

اقدام فوری برای برقراری رابطه جنسی به جلب اعتماد بعد خیانت کمک نمی‌کند. باید به همسر زمان بدهید اما به این موضوع هم اشاره کنید. اگر فوری اقدام کنید احساس تنفر همسر بیشتر می‌شود. و اگر هیچ اشاره ای نکنید؛ همسرتان احساس می‌کند که دیگر میلی به او ندارید. همسرتان را درک کنید، در زمان و موقعیت مناسب این موضوع را بیان کنید.

برای توجیه خود از همسر ایراد نگیرید

برخی از افراد بعد از خیانت برای توجیه خود دائم از همسر ایراد می‌گیرند. زمانی که ویژگی های منفی همسر را برای توجیه خود بیان کنید؛ باید انتظار جدایی هم داشته باشید. و فراموش نکنید که هیچ توجیهی برای خیانت قابل قبول نیست. به جای این کار برای حل مشکلات زندگی و جلب اعتماد بعد خیانت به صورت زوج تلاش کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه پیشگیری از خیانت همسر کلیک کنید.

کلام آخر

جلب اعتماد بعد خیانت یکی از سخت ترین روش ها است. و بی اعتمادی از معضلات بزرگ زندگی های مشترک است. برای اینکه این بی اعتمادی و خیانت در رابطه شکل نگیرد یا به سمت بهبودی قدم بردارد؛ از روانشناس کمک بگیرید. مرکز مشاوره آواژه به صورت تلفنی و حضوری به شما مراجعین گرامی خدمات ارائه می‌دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه جلب اعتماد بعد خیانت می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس حاصل نمایید. 

 

منبع: جلب اعتماد بعد خیانت



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 بهمن 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : newmiiind

برخورد با افراد در حال ترک بسیار موضوع حساسی است که البته در بیشتر موارد دست کم گرفته می‌شود. گاهی همین رفتارهای اشتباه در دوران ترک است که باعث می‌شود فرد معتاد دوباره مصرف را شروع کرده و یا به طور کلی تمایلی به ترک مجدد نداشته باشد. فراموش نکنید که آنها به اندازه کافی، از این موضوع ناراحت و آسیب دیده هستند. شما به عنوان یکی از اطرافیان فردی که می‌خواهد این فرایند را آغاز کند؛ باید همراه و حمایتگر باشید و نکاتی را رعایت کنید. در این زمینه بهتر است با یک مشاوره ترک اعتیاد نیز مشورت نمایید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار با افراد در حال ترک بودند می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

اهمیت چگونگی برخورد با افراد در حال ترک

 

همواره تصور می‎شود که این خود فرد است که باید برای شروع اراده کرده و قدم بردارد و یا به اصطلاح خودش بخواهد. در صورتی که ترک اعتیاد کاملا یک فعالیت جمعی و خانوادگی است. اگر فرد تصمیم به ترک گرفته؛ اما همچنان شاهد مصرف خانواده اش باشد و یا اطرافیان از نظر مالی و روانی او را حمایت نکنند؛ طبیعتا او نیز از ترک کردن منصرف شده و یا مصرف مواد را از سر می‌گیرد. فارغ از مسائل مالی که بخش مهمی از فرایند ترک اعتیاد است؛ خانواده باید در مراحل مختلف در کنار فرد بوده و به او کمک کنند.

مشاهدات به وضوح نشان داده اند؛ افرادی که در طی ترک اعتیاد، همراه با خانواده خود بودند؛ سریع تر این دوران را پشت سر گذاشته کمتر احتمال دارد که دوباره برای ترک اعتیاد مراجعه کنند. این موضوع به وضوح نشان دهنده تاثیر خانواده و اطرافیان در این دوران است. برای اطلاع از راه های تشویق معتاد به ترک کلیک نمایید.

برخورد با افراد در حال ترک چگونه است؟

 

یکی از عوامل محرک برای ترک افراد معتاد، رفتارهای دیگران است. اما آنان در دوران ترک، نسبت به این موضوع بیشتر حساس شده و ممکن است با کوچک ترین واکنش اشتباهی از سمت دیگران، ترک را به طور کلی متوقف کند. و یا برعکس، انگیزه او برای ترک بیشتر شود. از این رو در این قسمت به توضیح راهکارهایی خواهیم پرداخت که می‌توانند تاثیر مثبتی در برخورد با افراد در حال ترک داشته باشند.

مهربانی با آنها

یکی از اولین قدم ها در برخورد با افراد در حال ترک ، این است که به آنها نشان دهید که برای شما مهم هستند و به آنها اهمیت می‌دهید. رفتار با آنها نیاز به صبر زیادی دارد. ممکن است رفتاری از خود نشان دهند که از کوره در بروید. اما شما نباید مانند دیگران به آنها توهین کرده و یا تحقیر و سرزنش کنید. او را بپذیرید و حتی سعی او را ببخشید.

صحبت کردن و گوش کردن به حرفهایشان | برخورد با افراد در حال ترک

در برخورد با افراد در حال ترک ، همه افراد تمایل به نصیحت کردن دارند؛ اما هیچکس شنونده حرف های آنان نیست. از این رو سعی کنید به همان اندازه که با آنها صحبت می‌کنید؛ به حرف هایشان نیز گوش دهید. این مکالمه و تعامل باید به دور از قضاوت و بی احترامی باشد. از طرفی در ابتدا مطمئن شوید که او واقعا به حرف زدن با شما تمایل دارد.

ثابت قدم بودن

یکی دیگر از موضوعاتی که در برخورد با افراد در حال ترک باید رعایت کنید؛ این است که انگیزه خود را از دست نداده و ثابت قدم باشید. در برخی موارد، آنها تلاش می‌کنند تا شما را منصرف کنند. اما شما نباید پا پس کشیده و ناامید شوید. بلکه صبوری کنید و انرژی خود را در این مسیر حفظ نمایید. برای اطلاع از چگونگی نحوه رفتار با افراد مشکوک به اعتیاد کلیک نمایید.

رفتارهای قابل پیش بینی از خودتان بروز دهید | برخورد با افراد در حال ترک

در برخورد با افراد در حال ترک متوجه خواهید شد که آنها کاملا غیرقابل پیش بینی هستد؛ اما شما نباید با آنها مقابله به مثل کرده و اینطور رفتار کنید. سعی کنید حرف و عملتان یکی باشد. چرا که اتفاقات غیرمنتظره منجر به استرس آنها شده و ممکن است از لحاظ روانی آنها را بهم بریزد.

بروز نگرانی و محبت بی قید و شرط

به آنها نشان دهید واقعا نگرانشان هستید و محبت تان بی قید و شرط است. در چنین شرایطی، والدین به دلیل فشاری که متحمل شده اند؛ دیگر نمی‌توانند به فرد در حال ترک مانند گذشته محبت کنند. و یا به او می‌گویند که اگر ترک کنی دوباره تورا دوست خواهیم داشت. اما اینکار اشتباه است. چرا که او باید متوجه شود که وجودش برای شما ارزشمند بوده و شما در حال او را دوست می‌دارید.

از تغییر کردن حمایت کنید | برخورد با افراد در حال ترک

در مورد تغییرهایش به او بازخورد داده و نسبت به این موضوع بی تفاوت نباشید. برای مثال به او بگویید که چقدر از این تغییر خوشحال هستید و به او کمک خواهید کرد. قطعا انگیزه شما برای تغییر کردن بیشتر از انگیزه او خواهید بود. اما او هم باید ببیند که شما آماده هستید و همچنین این تغییر برایتان مهم است. از این رو این موضوع را به طور واضح به او نشان دهید. برای آشنایی با نقش خانواده در ترک اعتیاد کلیک نمایید.

آنها را به حال خودشان بگذارید

آزاد گذاشتن آنها به این معنا نیست که به طور کلی بی تفاوت بوده و اصلا اهمیتی به این موضوع ندهید. بلکه نباید به آنها فشار زیادی وارد کرده و موضوعی را تحمیل کنید. باید اجازه دهید تا آنها به روش خود با این موضوع کنار آمده و به تدریج تغییر کنند.

حتما از یک متخصص کمک بگیرید | برخورد با افراد در حال ترک

بیماران معتاد، مشکلات روانی زیادی را در دوران ترک و بعد از آن تجربه می‌کنند که ممکن است که شما نحوه واکنش درست به آنها را ندانید. از این رو بهتر است حتما با یک متخصص مشورت کرده و از او کمک بگیرید. در این دوران حضور یک روانشناس می‌تواند بسیار کمک کننده و موثر باشد و هم به شما و هم به فرد معتاد کمک کند.

سخن پایانی

یکی از مراحل سخت در فرایند ترک اعتیاد، نحوه برخورد با افراد در حال ترک می‌باشد. چرا که آنها بسیار حساس و آسیب پذیر بوده و ممکن است به راحتی با هرفردی ارتباط نگیرند. از این رو اگر شما فرد مورد اعتماد او در خانواده هستید؛ حتما موارد بالا را رعایت کرده و از یک متخصص نیز در این زمینه کمک دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه رفتار با افراد در حال ترک بودند می توانید با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی آواژه از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت منزل با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: برخورد با افراد در حال ترک



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 بهمن 1403 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 121 صفحه بعد